Informace pro hlupáky, kteří neumějí číst

Dostal jsem opět několik vulgárních mailů. Tentokrát jako reakci na svůj poslední blog o kapitulaci prezidenta USA Obamy před kubánským Castrem. Prezident USA totiž oznámil rušení politiky protikubánských sankcí a embarg, které zdědil od svých předchůdců. Protože sankce/embarga uznal za neúčinné. (Link na tento můj blog naleznete úplně dole pod titulkem: "Poslední články autora".)

Pokud si ho přečtete, tak zjistíte (na rozdíl od sprosťáků, kteří mi napsali od plic svůj hloupý názor na to, jak prý miluji kubánské komunisty), že nejde o text protiamerický, ani o text ve prospěch castrovského diktátorského režimu. Kubánský režim je mi odporný, ale dovedu pochopit, proč se Fidelovi i Raoúlovi Castrovcům zdál a dosud zdá lepší, než kdyby dělali poskoka americkým hazardním hernám v Havaně apod., jako jejich předchůdce, zrcadlový kubánský diktátor Batista.

Ani to není text proputinovský, protože režim brutálního státně-oligarchického kapitalismu v současném Rusku je mi také cizí, ostatně ještě více je mi cizí režim brutálního státně-oligarchického kapitalismu v současném Kyjevě, který je navíc i režimem hrdlořezů. Ale dovedu pochopit Rusy, proč je jim tento nedokonalý režim milejší, než režim, který by Rusům chtěli nadiktovat banksteři, vládnoucí v USA. Ti pro mě ale nepředstavují reprezentanty americké demokracie. Jsou to nedemokraté, brutálně a egoisticky zneužívající US demokratický systém proti bezmocným americkým voličům. Ostatně bezmoc voličů známe i u nás.

Raději bych žil v USA, než v Rusku, a raději bych žil v Rusku, než na Ukrajině, a raději na Ukrajině, než na Kubě.  Ale ovšem raději na Kubě, než v Kosovu. A raději v Kosovu, než v Sýrii. Tolik informace pro ty, kteří v mém blogu objevili nějakou záhadnou logikou moje přání, že bych prý rád žil na Kubě,  a nejraději by mě tam hned násilím vyexpedovali.

Ale ještě raději, než v USA, bych žil ve Francii (kromě Marseille a dalších muslimsko-imigrantských No Go Zones), tedy zatím, dokud nebudou No Go Zones tvořit celou Francii. Anebo v Kanadě. A ještě raději ve Švýcarsku. 

Ale nejraději žiju v České republice, přes všechny její politické nedostatky. Hlavně ten, že zatím nemůžeme říct svobodně v referendu, že o muslimské imigranty zde nestojíme. Ale snad se takového referenda dočkáme.

O čem tedy můj poslední text byl? Informace pro ty, kteří neumějí číst: byl proti hlouposti sankcionérů a loutek US banksterů. Včetně českých válečných štváčů (hlavně z TOP 09, ale i odjinud, také nestraníků) a jim nakloněných nájemných bakaložumpalistů.

 

Autor: František Pillmann | čtvrtek 18.12.2014 16:30 | karma článku: 33,32 | přečteno: 1495x