EU: solidarita chudé ČR s bohatou záp.Evropou kvůli hloupé imigraci

EU připravuje ďábelskou lumpárnu. Chudá ČR má být solidární s bohatou západní Evropou kvůli tomu, že západní Evropa svojí dlouholetou hloupostí či alespoň naivitou nedokáže zabránit přílivu zejména muslimských imigrantů ze severní Afriky (zejména francouzských bývalých kolonií) a Blízkého Východu. Velká Británie navíc i ze svých bývalých vzdálenějších kolonií, zejména Indie a Pákistánu - odtud opět zejména muslimů. A kvůli tomu, že diletantská zahraniční a vojenská politika USA produkuje další tisíce převážně muslimských běženců, naposledy ze Sýrie a Iráku. 

Solidarita je pro soudržnost a stabilitu společnosti dobrá věc, například solidarita zdravých s nemocnými. Nebo mladých se staršími. Nebo bohatých s chudými. Ale solidarita naruby je zločin. Například Kalouskova antisolidarita chudých s bohatými ve 2. pilíři důchodové reformy nebo právě ta připravovaná antisolidarita chudé ČR s bohatými státy západní Evropy co do muslimské imigrace. Fuj!

Pouze a jedině díky tomu, že nemáme euro, jsme se vyhnuli jiné antisolidární lumpárně, které Slovensko se svým eurem nemohlo zabránit - Slovensko muselo být obráceně solidární s Řeckem, a vyplácet mu solidární příspěvek, aby Řekové mohli pobírat mnohem větší důchody, než vyplácelo a vyplácí chudé Slovensko svým vlastním důchodcům. Fuj!

Solidarita je možná a vhodná, když dojde k náhlé katastrofě. Nebo i když je katastrofický proces dlouhodobý, tak když postižený činí všechny racionální kroky, aby katastrofu zastavil. Ale Itálie, Francie, Velká Británie, Německo i další západoevropské státy nedělaly dlouhá léta vůbec nic a tvářily se, že problém neexistuje, nebo že se vyřeší sám od sebe. A i nyní dělají strašně málo. Proto na žádnou naší solidaritu nemají sebemenší mravní nárok, a to i kdybychom byli bohatší než oni.

Ba dokonce ještě hůře pro ně: přesunutí či přesměrování "jejich" imigrantů, zejména muslimů (původně přijatých v západní Evropě nebo tam potenciálně mířících) do ČR, by nebyla solidarita, ale antisolidární podpora jejich neschopnosti a jejich nevůle udělat účinná opatření na jejich vlastních hranicích a v jejich vlastní společnosti.

Českou společnost by nestmelila, naopak by se začala hádat ještě navíc kvůli imigrantům. Ani by nezmenšila pnutí v EU - opět pravý opak je pravdou. Ba ani problém imigrace by nevyřešila. Pouze by oddálila jeho skutečné řešení a dokonce by zhoršila podmínky pro jeho vyřešení.

Moje další texty na téma různých podivností a lumpáren v politice:
V čem udělali soudruzi z TOP 09 stejnou chybu, jako soudruzi z NDR?Dva rozdíly mezi oběma sprosťáky: prezident Miloš Zeman vs.kníže Karel Schwarzenberg
Proč mají Norsko a Velká Británie odporný justiční systém. Nikoliv ČR, USA či RuskoPravdoláskaři jsou rasisté naruby-rasismus proti bílým, 8.díl cyklu
Senát prý nelze zrušit, pochvaluje si Pehe i politici. Mýlí seDvojí metr Kalouska na demografický vývoj důchodců a muslimůP. Šafr sprostě lže o prezidentovi M. Zemanovi
Hitler chtěl vyhnat Čechy do Patagonie - kam nás vyženou muslimové?A desítky dalších v mém archivu.

 

Autor: František Pillmann | úterý 2.12.2014 16:11 | karma článku: 38,22 | přečteno: 1764x