Díky nesplněným slibům politiků ještě není z ČR muslimský ráj

Kdyby politici splnili 25 let staré sliby, že brzy doženeme západní Evropu, tak by vysoká životní úroveň již dávno přilákala muslimy i k nám ve velkém množství. Kdyby byly naplněny sny levicových politiků, že správný recept na nekonečně trvající sociální ráj je ten švédský, tak bychom tu měli v Ostravě naše české Malmö. Kdyby byly naplněny sliby pravicových politiků o tom, že správný recept na nekonečně trvající liberální či konzervativní ráj (bez ohledu na demografické křivky, které toto nekonečno dosti zkracují), je ten recept Margarety Thatcherové, Helmutha Kohla či Charlese de Gaulla, tak bychom měli z některých pražských čtvrtí muslimské jako v Berlíně, a místo Brna bychom měli Birmingham či dokonce Marseille.

Jenom díky nesplněným slibům našich politikům ještě nejsou muslimové pro ČR nebezpečím. Pouze kvůli podstatně nižší životní úrovni, než je západoevropská, jsme zatím uchráněni potěšení z muslimských čtvrtí, výdobytků multikulti a vyhrožování muslimů, že pokud se Čechům nelíbí zavádění práva šaríja do Čech, tak ať se Češi z Čech vystěhují. Třeba na Sibiř nebo do Grónska.

 

Viz i moje související texty:
Dvojí metr Kalouska na demografický vývoj důchodců a muslimů
Srovnání norských muslimských teroristů s Breivikem

Trvale udržitelná lidská práva proti Kaddáfího zeleným dělohám : http://pillmann.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=428995&bk=54895

Autor: František Pillmann | úterý 21.10.2014 5:39 | karma článku: 28,95 | přečteno: 1118x