Co dělat, pokud nás Lisabonská smlouva donutí přijmout muslimy?

Ministr Chovanec dělá falešná ramena, když sebevědomě prohlašuje, že ČR odmítne předpokládaný návrh západní Evropy, abychom přijali část muslimských imigrantů, namísto nich. Zapomněl, že je tu Lisabonská smlouva. Pokud si budou velké západoevropské státy, přetékající nezvladatelnou muslimskou imigrací, chtít trochu ulevit a získat pár let zmírnění svých zaviněných potíží na náš úkor, než i oni pochopí, že jediná cesta je STOP muslimské imigraci, tak prostě použijí příslušnou pasáž Lisabonské smlouvy a muslimy nám tím přikážou přijmout, i kdybychom se na hlavu stavěli. Befel je befel. Nic nám nemusí doporučovat. Nemusí o ničem s ČR a Chovancem vyjednávat. Prostě poručí a my budeme muset poslušně příkaz vykonat. Fuj! Pak by nám ani referendum nepomohlo. Fuj, fuj, fuj!

Proti Lisabonské smlouvě nepomůže nic - leda vystoupit z EU. (Dříve, než by nás muslimové zaplavili úplně.) Opustit EU je jediná obrana proti Lisabonské smlouvě. A hrozící odchod ČR z EU (třeba ne hned, ale po několika letech zkušeností s muslimy) je také to jediné, co může západní Evropě zabránit, aby nám muslimy přikázala přijmout. Politickým násilím, proti naší vůli. I když by Brusel mohl Lisabonský diktát proti nám klidně použít ihned, bojí se naší reakce. Ne reakce ČSSD, ale reakce lidí, voličů. Kdyby se toho bruselisté nebáli, už by se v Bruselu připravovaly prováděcí předpisy.

A kdyby se ČSSD nebála, že jí souhlas s muslimskou imigrací volebně zničí, už by dávno radostně s Itálií, Francií, Velkou Británií a Německem souhlasila, a drze by celá jednotným hlasem lhala, jak nás muslimové obohatí, jak budou dřít jako koně a nepobírat dávky, jak jsou umírnění a mírumilovní a jak nebudou pořádat demonstrace s výzvami, aby se Češi z Čech vystěhovali, pokud se jim nelíbí právo šarijá. Podobně demonstrují "umírnění" muslimové již dnes v západoevropských městech. Jedině odpor Čechů vůči muslimům, největští v celé Evropě, nás chrání. Nejen před Bruselem, ale i před tím, aby Diensbierovci v ČSSD zvítězili a prosadili svoji sebevražednou ideologii i do praxe.

Moje další texty na téma různých lumpáren v politice:
V čem udělali soudruzi z TOP 09 stejnou chybu, jako soudruzi z NDR? Dva rozdíly mezi oběma sprosťáky: prezident Miloš Zeman vs.kníže Karel Schwarzenberg EU: solidarita chudé ČR s bohatou západní Evropou kvůli její hloupé imigrační politice Proč mají Norsko a Velká Británie odporný justiční systém. Nikoliv ČR, USA či Rusko
Pravdoláskaři jsou rasisté naruby-rasismus proti bílým, 8.díl cyklu
Senát prý nelze zrušit, pochvaluje si Pehe i politici. Mýlí seDvojí metr Kalouska na demografický vývoj důchodců a muslimů
P. Šafr sprostě lže o prezidentovi M. Zemanovi
Hitler chtěl vyhnat Čechy do Patagonie - kam nás vyženou muslimové?
A desítky dalších v mém archivu.

Autor: František Pillmann | neděle 7.12.2014 22:30 | karma článku: 48,01 | přečteno: 25267x