Brzy budeme pro nemuslimy z VB,F,Švédska,Norska,aj...cílem emigrace

Zdroj chybějících pracovních sil dost možná najdeme sice v západní Evropě, ale nikoliv v jejich muslimech, které k nám chtějí přesměrovat bruselisté, ale v původním většinovém, bílém a křesťansko-ateistickém obyvatelstvu západní Evropy.    

Náš velký demografický problém - malá porodnost a proto vymírání (zatím nevelké, ale zítra hrozivé a pozítří katastrofální), má tedy přece jen jedno možné pozitivní řešení. Pro nás pozitivní. Bohužel negativní, ba tragické pro Francii, Británii a další západoevropské země.

Až se budou rozhlížet Britové, Francouzi a další západoevropané, kam budou chtít emigrovat ze svojí stále více islamizované vlasti, kde počet muslimů narůstá exponenciálně každým rokem, a až budou balit kufry a rozhodovat se, kam vyrazí ihned po vítězství muslimských politických stran v demokratických britských a francouzských volbách, nevyberou si Francouzi nějakou svou bývalou africkou kolonii, to by bylo z bláta do louže, ani si Britové nevyberou nějakou svou africkou či asijskou bývalou kolonii.

Francouzi si vyberou hlavně Québec, Britové ponejvíce zbývající Kanadu, USA či Austrálii. (Irsko sotva, to bude pak již také příliš muslimské, i když o pár let v islamizaci pozadu. Ale jen o pár roků. A i kdyby ne - do malého Irska se všichni prchající Britové nevejdou.)

Francouzi (včetně belgických Valonů) si možná budou chtít vybrat i Švýcarsko, je pro ně nejblíže a jeho přilehlá, byť malinká francouzsky mluvící část je pro ně téměř domácí, ale opět: vejdou se do malého a dosti hornatého Švýcarska všichni prchající Francouzi? A budou Švýcaři vůbec ochotni všechny milióny prchajících Francouzů přijmout? 

Poměrně dost Britů a Francouzů (ale i Holanďanů, Belgičanů, Norů, Švédů, později i Němců, atd...) si možná vybere pro emigraci i Českou republiku. Přes její známé nedostatky a přes neznalost češtiny. ČR totiž bude blíže jejich původním domovům, bude mít evropskou mentalitu, hezčí dívky, levnější pivo, lepší fotbal a anglicky se zde domluví stále lépe a lépe. A ČR může mít rozhodující obrovské plus: nemusíme v ní mít ani zdaleka takový poměr muslimů k nemuslimům, jako bude v USA, a možná i méně, než v Austrálii a Québecu. Zatím to sice tak nevypadá, ale růst podílu muslimů v USA, Québecu a Austrálii může být brzy podstatně vyšší, než u nás. U nás totiž nemusí být růst prakticky žádný. Záleží jen na nás.

Dodatečná poznámka pro šťouraly: samozřejmě vím, že VB a F mají lepší fotbal, než my. Tím lepším fotbalem jsem myslel, že máme lepší fotbal než USA, Kanada včetně Québecu a Austrálie, tedy naši konkurenti co do zemí, mezi nimiž se budou Francouzi a Britové rozhodovat. A ani sebelepší fotbalisté Francie islámského vyznání (menší podíl muslimů je mezi dobrými fotbalisty i ve VB, ale přece jenom nějací jsou) mě nepřesvědčí, že islám je bezva. Nebo se snad český fotbal zlepší na úroveň francouzského, když všichni čeští fotbalisté přijmou islám?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Pillmann | pátek 26.12.2014 23:59 | karma článku: 36,56 | přečteno: 1958x