Bruselista J.-C. Juncker nebyl neviňátko už před současnou aférou

Probíhající aféra nového předsedy Evropské komise Jean-Claude Junckera není první negativní informace o něm. Už před časem proběhla médii tato jeho autentická věta o metodách Junckerovy party bruselistů: "Něco odsouhlasíme a čekáme. Když nenastane žádný velký pokřik a vzpoury, protože většina vůbec nepochopila, co bylo rozhodnuto, tak pokračujeme – krok za krokem, až již neexistuje cesta zpátky.“ To se mi zdá mnohem horší kauza, než ten nyní propíraný Junckerův starý hřích, kdy jako premiér Lucemburska umožnil 340 nadnárodním firmám snížení daní - sice legálně, ale nemorálně.

Proč se mi uvedený Junckerův výrok jeví daleko závažnější, než když Juncker fungoval jako premiérská a ministerská služka pro daňové únikáře? Protože legální daňové úniky jsou bohužel už běžná věc, stejně jako balancování politiků na hraně zákona a vymlouvání se na to, že když je něco legální, tak je to automaticky košer. Ale úvodem zmíněný Junckerův výrok je neslýchané přiznání bruselisty k tomu, jak pohrdá demokracií a voliči.

Že v Bruselu vládnoucí eurofanatici používají bolševické způsoby potlačování většinových názorů lidí, to víme dávno. Ale až do Junckerova výroku skrývali svoje brutální mocenské metody pod maskou ušlechtilých noblesních demokratů. Byli plní frází o evropských hodnotách, zodpovědnosti, apod. Až euroextrémista Juncker se ale odkopal a přiznal otevřeně svoji protidemokratickou podstatu a zločinecký cíl: dělat nevratné změny proti vůli voličů. Přesto si ho jeho bruselští spolupachatelé protlačili do nejvlivnější bruselské funkce, i když jim byl známý jako bytostný nedemokrat a politický zločinec. Mají, co chtěli.

Další moje texty na téma EU a bruselismu:
Proč jsou protiruské sankce nadraka. Ledaže EU dosud počítala špatněRozdíly mezi germanizací Evropy Hitlerem a islamizací Bruselem.Islamizace Evropy Bruselem je horší, než byla germanizace Hitlerem

 

 

 

 

Autor: František Pillmann | čtvrtek 13.11.2014 21:47 | karma článku: 26,96 | přečteno: 685x