Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Nemůžu souhlasit. Objektivní informace samozřejmě očekává jen blázen, ale nejsou to jen zprávy, co se platí. Je to původní televizní tvorba, která sice v posledních letech v blbosti dohání reality show na Nově (Pošta pro tebe) a co se týče hraných seriálů, tak je to jen kydání hnoje na starý režim; ovšem bez ČT bysme neměli ani takové archivní skvosty jako Českou sodu. Tím to ovšem nekončí - bez různých filmových klubů na dvojce by televize zůstala jen bulvárem a červenou knihovnou. 

Jsou jiný daně resp. výdaje státu, který nejen že nemají smysl, ale jsou přímo škodlivý. Dvě kila měsíčně na čumbednu jsou jako pšouk ve stoce.

0 0
možnosti
LM

L29u14k48a98s 58M79a12d95l84e

13. 2. 2015 14:12

Aha,takze jelikoz je to psouk ve stoce,tak podle Vas je to OK .

Vo to ale nejde,povinnost platit za neco,co nechci ,je ten problem a nechat si to libit, dalsi problem.Nejlepsi,ze tomu nektery este tleskaj.

0 0
možnosti
JH

http://www.literarnipokusyetc.bloger.cz

článek "Lživý, lživější, veřejnoprávní..."

1 0
možnosti
JSS

Kam jsme se to dostali?? Privatizovaní... - tedy občane ?? Už nemáš mít stát! Ne - máš komerci - teda  několik majitelů státu (a prstech lehce spočítat) a tihle Ti nalijí rozum!! Jestli jseš už vcelku ovčák -pokořený, pak budeš totální trotl......

0 3
možnosti
KD

A kdo vlastní Českou veřejnoprávní televizi ? Veřejnost a právo? Ale jděte.!!

3 0
možnosti
PT

P56e36t17r 42T53o75m36e34k

12. 2. 2015 19:50

Stejně jako vy pane Pilci. bez argumentů.

Státní televizi a rozhlas nezrušit, nezprivatizovat! Byla by jedna z největších škod, státní masmédia působí nám podávají převážně objektivní a vyvážené informace.

Působení nestátních masmédií je převážně daleko neobjektivnější.

Koncesionářský poplatek je třeba zachovat a dohlížet na dodržování zákona co se týče reklamy v mediích veřejné služby.Ušetřených  2 160 korun za převážně objektivní zpravodajství rozhodně nestojí.

Státní masmédia převážně působí ve veřejném zájmu a za to je třeba zaplatit.

3 7
možnosti
TB

Který z těch známých vládnoucích neomarxistů určuje co je to ten "veřejný zájem" ?

4 1
možnosti

Jindřichu Pilci,kdo teda podává objektivní a vyvážené informace. Poraď! Děkuji

4 1
možnosti
Foto

Nejsem sice pan Pilc, ale odpovím Vám, pokud stojíte jen o odpověď od pana Pilce, nečtěte dál!

Objektivní a vyvážené informace Vám nepodá nikdy nikdo, informace musíte hledat, porovnávat a také o nich přemýšlet. I kdyby se našel někdo, kdo Vám bude tvrdit, že Vám vždy dodá objektivní a vyvážené informace na stříbrném podnosu, stejně se je pokuste vždy ověřit z různých na sobě navzájem nezávislých zdrojů, jinak nebudete stejně vědět, jestli jsou objektivní a vyvážené.

16 1
možnosti
VV

kfdyz vas bavi divat se na modni policii nebo vip zpravy, je to Vase volba, stejne jako film ktery zacne ve 20:00 a skonci az po pulnoci, ale  nevnucujte to jinym.

chcete videt objektivni kremelske zpravy, na satelitu najdete mimo rossia today i jine Putinovy vysilace.

2 5
možnosti
Foto

Všichni se shodují, že veřejná média neinformují objektivně. Problém je v tom, že každé z těch dvou antagonistických skupin vadí pravý opak toho, co té druhé.

Problém zavádí už sám pojem politické korektnosti, podle které (v zájmu jakési pofidérní vyrovnanosti a korektnosti) se cenzurují informace, ty, které jsou zařazeny se rovnou dovysvětlují, aby nebyly „nevhodně“ pochopeny. To samozřejmě není zpravodajství, ale moderovaná propaganda.

Ano, není v našem zájmu, aby byli občané nuceni platit daň na takováto média. Ostatně takový pojem jako „veřejný zájem“ neexistuje. Dalo by se snad v lepším případě hovořit o deseti miliónech individuálních zájmů, z nichž žádný není veřejný. 

Veřejný zájem je ve své podstatě oxymóron.

11 0
možnosti
Foto

P75e17t90r 60H10a80n71n36i78g

12. 2. 2015 19:21

Nejsem tak radikální, hrozil bych se, kdyby mi Hruška vařil od rána do noci, máme také slušné veřejnoprávní stanice např. ČRo 3 Vltava, ale je třeba aby ti redaktoři, kteří by chtěli pravdivě informovat, aby měli oporu v zákoně. Zákon je nutí vědomě lhát. Viz můj článek: Veritofobie...http://hannig.blog.idnes.cz/c/446873/Veritofobie-nasi-verejnopravni-televize.html

2 0
možnosti