Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P22a24v32e76l 93Ř51a97p17e98k

22. 11. 2014 7:02

Inteligence většiny novinářů je příliš nízká na to, aby rozlišovali mezi pojmy "pritiunijní" a "protievropský", i kdyby snad někteří z nich opravdu chtěli.

3 0
možnosti

Jen se bojím, že bude ještě hůř a tento socialisticko-bruselský sektor se uzakazuje a ureguluje k smrti.......již dneska by mohla RVHP bledě závidět co všechno jsou v Bruseli schopni vymyslet.

7 0
možnosti

Největší svobodu má zvíře. A hned poté fanoušci Baníku.

0 0
možnosti

Myslíte medvěda na Aljašce? Nebo snad Babišovo kuře?

0 0
možnosti

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

7 1
možnosti

J69a77n 10S41e55m69i36k

21. 11. 2014 14:47

"protievropska" jako zkraceny vyraz "proti EU" ....myslim ze to tak pochopi kazdy tak to nemusite dramatizovat. 

"krajne pravicova" je samozrejme nesmysl. 

Spise popupulisticka.

Ale nejlepe se ta strana da oznacit jako Protiimigracni. Ve smyslu proti imigraci z EU (ohledne imigrace ze zemi mimo EU je UKIP mnohem opatrnejsi- jednak kvuli moznym obvinovanim z rasismu, a hlavne proto ze vetsina Mimo-EU imigrace je migrace rodinnych prislusniku britskych obcanu indickeho,pakistanskeho etc. puvodu, takze se neda zastavit)

1 2
možnosti

protiimigrační apel je ale základním ideovým západoevropské krajní pravice.. Populismus je krajní pravicí oblíbená politická strategie..

1 3
možnosti

Nejhorsi na cele situaci asi je, ze si jako clovek s nazory blizkymi UKIPu ci Svobodnym, ktery se snazi branit medialni manipulaci jak to jen jde, zacinam mezi vsemi temi "demokraty" pripadat jako disident - za kazdy nazor odlisny od nazoru mainstreamu, treba i podlozeny fakty, padaji okamzite obvineni z rusofilstvi a putinofilstvi (u mne samozrejme totalni nesmysl), v horsim pripade uz jen urazky. Ano, vim, svedci to spise o nizke inteligenci a analytickych schopnostech tech "demokratu", ale ten disidentsky pocit z toho fakt mam. Po 25 letech od revoluce! Strasne...

15 0
možnosti
Foto

Jestli si začínáte připadat jako disident, tak je to tím, že jste disident.

Disident, odpůrce, odmítající oficiálně proklamované názory, je v politickém slova smyslu člověk odlišně smýšlející, aktivní odpůrce establishmentu (zpravidla nenásilnou formou).

http://cs.wikipedia.org/wiki/Disident

8 0
možnosti

Ať se vám to líbí, nebo ne, tak prostě UKIP je řazen ke krajní pravici, jeho populismus, antipřistěhovalecký apel a subjekty nadnárodní spolupráce zcela zapadají ideového rámce evropské krajní pravice. Veškeré strany krajní pravice jsou zároveň i tvrdě euroskeptické.

http://books.google.cz/books?id=mJoXAwAAQBAJ&pg=PA59&dq=ukip&hl=cs&sa=X&ei=3zhvVILqKI7maoO8gSA&redir_esc=y#v=onepage&q=ukip&f=false

To ovšem nic negativního neznamené, je to pouze akademická identifikace ideového profilu..

2 2
možnosti

Ono to spíš záleží na definic pojmu "pravice" a "levice". UKIP a svobodní jsou pro co největší možnou svobodu jednotlivců i politické činnosti. Pro omezení role státu na nejmenší možnou míru a ponechání co největšího prostoru iniciativám svobodných jedinců.

Je to skutečně to, co lze nazvat pravicí a populismem?

4 0
možnosti

"Propagandisté se snaží lidem dostat do podvědomí, že EU = Evropa. Snaží se, podle starých osvědčených receptů, aby se stokrát opakovaná lež stala pravdou."

Fakt myslíte, že jsou mezi námi tak jednoduší lidé, že jim mohou splynout sdružení států a kontinent? Já nevím.

Běžně se mluví o Američanech a o Americe a z kontextu je snad zřejmé, jestli je řeč USA nebo o celém americkém kontinentu.

1 0
možnosti

Ja si to nemyslim, ja to vim. Pozoruji to bohuzel uz i na nekterych svych blizkych :-(

1 0
možnosti

EU - zatím funguje (i skrze své předchůdce) přes půl století, jiná řešení se dosud neosvědčila.

Jinými slovy - Evropa se hádá, spílá, závidí, nesnáší, nenávidí, chce ničit. To je víceméně stav trvalý, nepřetržitý. Ovšem zatímco vždy v minulosti podobné nesváry pravidelně dříve či později (ale spíše dříve než později) ústily v jednání pomocí šípů, kulí či leteckých pum, dneska se hádka odehraje mezi bruselským a hospodským stolem. Nevím jak vy, ale já to považuji za pokrok.

2 0
možnosti

To je ovšem jen ryze teoretická hypotéza, že by snad bruselský byrokratický spolek opravdu nějak zabránil válkám v Evropě.

Již dvě desítky let je tento spolek řízen komisí, pravidelně obsahující řadu komunistů členstvím či myšlením. Faktem je, že státy RVHP mezi sebou také neválčily, že...

1 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 26,65
  • Průměrná čtenost 1203x
člen Svobodných, strany svobodných občanů