Kdy budou zakazovat účesy?

Nikdo samozřejmě nebude chtít účesy zakazovat. Možná pouze regulovat, to je rozdíl. Maximálně by na ně zavedli nulovou toleranci.

Někteří majitelé nemovitostí si dovolili tu drzost umístit na svůj objekt reklamu, která je vidět! Přebujelé pouliční reklamy vysílají optický smog do veřejného prostoru. Obtěžují tak mentální komunisty, kteří mají právo při procházce po ulici nebýt obtěžováni tímto optickým smogem.
Mentální komunisté také mají nárok na nekuřáckou restauraci. Mají právo nebýt v restauraci obtěžováni cigaretovým kouřem.
Mentální komunisté také chtějí rozhodovat o tom, jak má být naloženo s vaším majetkem. Hlasovat o tom, kdo smí kde a kdy provozovat jakou provozovnu, jaké podnikání. Je to přeci tak demokratické!
Mentální komunisté jsou přesvědčenými antikomunisty. Samozřejmě nemají se starými komunisty nic společného. Staří komunisté zakazovali. Mentální komunisté chtějí pouze nulově tolerovat.
Ještě že jsme se poučili z minulosti!
"To je podstata vlády. Když se vám něco nelíbí, vyhlásíte nový zákon, který to označí za nelegální." – Alistair Dormandy"Každého člověka jmění se musí hájiti, a kdo se cizího jmění dotýká, kdo do cizího jmění sahá, jest komunista! Jen majitel sám právo má se svým jměním dle své vůle nakládati a každé míchání se do toho odjinud jest komunismus!" – Karel Havlíček Borovský
Kouření v restauracích, práva nekuřáků a legitimita státních zásahů (pdf, 260 kB)
Dýchám. Zn.: Povolení mámKdy budou na řadě hospody?

Autor: Jindřich Pilc | sobota 22.11.2014 17:18 | karma článku: 20,35 | přečteno: 1052x
  • Další články autora

Jindřich Pilc

V Česku dochází kámen?

3.4.2024 v 20:44 | Karma: 26,65

Jindřich Pilc

O CO2 jde?

30.7.2021 v 10:56 | Karma: 26,10

Jindřich Pilc

Dobrovolnost i ve sčítání lidu

23.3.2021 v 11:54 | Karma: 23,56