Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

slatin

20. 11. 2009 13:30
Pane, zaplatil jste 90 Kč za poznání

že vám nic (vážného) není.A to je povznášející pocit. Já jednou zkolaboval,myslel jsem,že se blíží konec,volal jsem  mobilem osobní lékařce večer,jenže ona telefón nebrala, na SMS neodpověděla. Takže jsem udělal poslední pořízení,a čekal jsem.

Ráno jsem se vzbudil živ, a doktorka mi zavolala až v poledne,že manžel ji zakázal dělat lékařskou praxi i večer doma.A přitom by stačila jediná informace. Kolaps zavinily jedny léky,jí samou předepsané,a kdyby  řekla, vysaďte je, ono se to spraví,nemusel jsem šílet ten den večer s pořízením.

  Respektuji právo lékře na soukromí, že lékařem jsou pouze v pracovní době,a pak už jsou řádnými občany.Jenže nejlepší lékař je osobní lékař,který vás dokonale zná.

A i za cenu placení poplatků, pořád je to nejlepší řešení...

0 0
možnosti
DH

Denule

20. 11. 2009 9:32
Proč jste nespokojený?

Jel jste do nemocnice s podezřením na plicní chorobu, popř. přechozený zápal plic, a pan doktor Vás ujistil, že se toho bát nemusíte. Máte normální virózu, účinný lék obsahuje více tablet od více farmaceutických firem a Vy si máte vybrat, co Vám nejlépe zabírá. Antibiotika vám necpal a provize za předepsané léky evidentně nebere. Pokud chcete psát o panu doktorovi blog, tak děkovný. 

0 0
možnosti
T

tickmaster

20. 11. 2009 8:56
Jestli to chápu

tak v sobotu Vám bylo špatně tak jste se lidově léčil doma. Ale protože to za JEDEN den nezabralo tak jste jel na pohotovst.

Neznám nikoho kdo by dokázal nemoc vyléčit za jeden den. I s těmi práškami by to trvalo minimálně 2 dny. Nebo snad žijete v iluzi že si vezmete prášek a do hodiny jste zcela zdráv?

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

20. 11. 2009 8:05
Ten lékař byl plicní specialista

Nenapsal vám antibiotikum a to je správně.Ibalgin nebo Paralen máte mít doma.

Poku´d nejste diabetik , nejste jinak vážně nemocný, nemáte imunodeficit tak

jste měl pokračovat v té slivovici.To jak napadáte lékaře, je důlazem vaše těžké

omzenosti. Co se týče rezistence na antibiotika,tak jsem byli kdysi 5 let

za "vyspělou " Evropou.

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

20. 11. 2009 8:05
Re: Ten lékař byl plicní specialista

U nás opravdu všechny meningokoky regaovaly na penicilín,

stejně jako 90 beta hemolytikých streptokoků.Je´dte do USA a nechte si preventivně

napsat to nejdražší antibiotikum a nebo si ho kupte.Letenka do New Yorku není tak drahá.Pane jste neskonalý ...... l Rv

0 0
možnosti
PG

pavel.g

20. 11. 2009 6:54
Vážený pane,

tak přesně na takové "pacienty", jakého jste předvedl a nám všem tady podrobně popsal, byly zavedeny ony regulační poplatky. Pohotovost o víkendu je skutečně na něco zcela jiného, než na boleníčko v krku a "na celém člověku". No předpokládám, že teď už to víte taky a pokud tuto zkušenost pořídíte ještě rozšířit mezi svoje studenty, pro naše zdravotnictví jen dobře...

P.S. a to, že jste s "bolavou hlavou" celou noc nespal, nemohlo být třeba jen tou "jednou slivovicí (s čajem) za druhou"?

0 0
možnosti
PI

pavel II

20. 11. 2009 1:28
pohotovost

na pohotovosti pracuju, v soucasne dobe je az 200 deti za den, pritom 80procent je tam ulne zbytecne dve hodiny pote , co maji teplotu uz jsou na pohotovosti. v dobe kdy je evidentni epidemie virovych nachlazeni,jasne popsanych - vysoke horecky, kasel, skrabani v krku,trochu ryma,nejsou lide se scopni postarat o sebe co o deti, presto ze lecba je jednoducha, klid, tekutiny srazet teplotu, vitaminy.

takto jedeme vsichni na pohotovost, kde se jeste vsichni vzajemne promori, cekaji dve hodiny  atdatd

0 0
možnosti
P

PetrBrno

20. 11. 2009 1:45
Re: pohotovost

Čekal jsem že sem přileze chytrolín z oboru. Doktoři jsou poměrně vlídní lidé, jediní na koho jsou permanentně naštvaní jsou pacienti. Rodiče mají o své děti strach a když se v TV dozvědí že řádí nějaká nová chřipka z Mexika která se dostala na jednání světové zdravotnické organizace, mluví o ní hlavní hygienik, vyvíjejí se proti ní očkovací vakcíny, zemřelo na ní X set lidí v celé Evropě, tak je snad přirozené, že pokud se u nich objeví nějaké příznaky chřipky tak jejich první kroky vedou do ordinace. Od toho snad doktory máme. 

0 0
možnosti
P

PetrBrno

20. 11. 2009 0:06
Ale no tak příteli.

Doktor zjistil že vám nic vážného neni, jen vás při zkoušení poprskal student-bacilonosič a pro řádné vyléčení vám stačí doopravdy jen paralen a nějaká desinfekce do krku. Dneska je tolik druhů těchto medikamentů že chápu že je ani doktor nezná. On to nepotřebuje. Lékárník se vás zeptá co vás všechno trápí a jak si představujete aplikaci a už vám snese na pult věechno možné i neožné. Člověk žasne co všechno existuje. A v tolika možnostech. Kapičky, bombony, prášky, s příchutí máty, jahod, třešní, některé jsou jiné pro děti, jiné pro dospělé....... Takže magistr vám doporučí přípravek od takového výrobce, od kterého dostal svítící misku na peníze a zájezd k moři:-) 

0 0
možnosti
JO

jiřina ochmoníková

19. 11. 2009 23:53
ale

na virozu je to ta nejlepší léčba.Buďte rád, že jste narazil na osvíceného lékaře!Kdyby vám napsal antibiotika,která s nižují obranyschopnost organismu, tak by vám spíše ublížil.;-)

0 0
možnosti

M. Šimánková

20. 11. 2009 0:59
Re: ale

R^:-)

0 0
možnosti
LM

KájaMařík

19. 11. 2009 23:41
A to se Vás ani neptali ...

... jestli nechcete těch 90 korun ("...jenom nám tohle podepište...") přijmout jako dar? Já vždycky říkám - tedy na otázku za 30: "Nechci!"

P.S. Který jste kraj?

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.