Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

27. 5. 2009 15:41
krávy nebo vůl ?

Vážený pane, volit není povinnost a já osobně považuji za vola/krávu toho, kdo volí, i když ví, že předkládaný program nebude plněn, je vylhaný nebo má již s příslušnou stranou obdobnou zkušenost aniž se v ní udály jakékoli změny. Nepředpokládám, že by existoval někdo, kdo by volil stranu, s jejímž programem či zaměřením nesouhlasí.A když si ty partaje srovnám hezky pod sebe, já tam ani jednu, které bych byla ochotná dát hlas nevidím. Protože i ty úplně nové, staví své funkcionáře na zdiskreditovaných osobách. A rozhodně nemám pocit, že bych neměla nárok na dění v zemi, ve které žiju do jejíhož rozpočtu sypu peníze jako většina občanů, nadávat, pokud si to zasluhuje.

0 0
možnosti
K

kaktusak

26. 5. 2009 22:47
Komunisti se roztahují v parlamentě,

protože mají nejlepší program.

0 0
možnosti
S

sonic

26. 5. 2009 21:26
pitomost.

Rv

zaprvé, nevolím a nadávat si budu jak chci. nikdy jsem nesouhlasil s tím, že se budu podřizovat rozhodnutí veřejné správy. byl jsem donucen. ať už hlasuju nebo ne, jsem podřízen nedobrovolně a budu nadávat jak špaček kdy se mi zachce. rozhodně nebudu držet hubu proto, že někdo si myslí, že bych měl dělat to, co mi přikáže nějakej papaláš a ještě za to být rád.

zadruhé, argument že člověk může jít parazitovat sám, když se mu nelíbí, jak parazitují ostatní, to je fakt už kreténismus. proč bych měl ztrácet deset let života prací ve straně, potom mrhat svým talentem na vysedávání v parlamentu, navíc aby mě trápilo svědomí, že žiju z nakradených peněz, a ještě aby si celá země myslela, že su lhář a zloděj? nedejbože když mi vadí samotnej systém a princip demokracie?

0 0
možnosti
S

sonic

26. 5. 2009 21:30
Re: pitomost.

zatřetí, co se týče opravdu podstatných věcí jako školství, zdravotnictví, policie, soudy, sociální a důchodovej systém, bankovní soustava - máte pocit, že na tom volbama něco změníte? ovlivníte tak maximálně ty poplatky u lékaře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.