Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Pavel Skeptik

14. 3. 2010 18:22
V dnešní

poslední fázi neomarxistické likvidace Západní civilizace je samozřejmě jasné, že marxističtí,socialisté můžou více než národní socialisté! Asi to bude tím, že marxistický, internacionální socialismus vznikl v pařížských a londýnských kavárnách, což je ušlechtilejší než vznik národního, protimarxistického socialismu v bavorské pivnici! Nikdo se už nezabývá tím, že grázl je prostě grázl a oba tyto směry mají zájem zlikvidovat demokratický kapitalismus!

0 0
možnosti
ČZ

českej zeměhryz

14. 3. 2010 16:45
..protože v demokracii jsou si všichni rovni....

..jen mladá (rudá) prasata jsou rovnější než mladí náckové...skutečně je asi někde chyba....:-/

0 0
možnosti
KV

valissen

14. 3. 2010 16:09
Karma

R^

0 0
možnosti
RR

rezjir

14. 3. 2010 15:41
problém tkví v tom

že sice "ve jménu třídní spravedlivosti a třídního boje se stavěly šibenice, bylo dostatek pracovních sil pro uranové doly, měli jsme dostatek vysokoškolsky vzdělaných topičů, vrátných či kopáčů", ale o šlo pouze o retoriku, ve skutečnosti šlo o geopolitiku, o zony vlivu na Blízském východě, kam jsme jaksi pokoutně dodávaly zbraně a vojáky židovským teroristům, nebo jak chcete židovskému národně osvobozeneckému boji. Problém byl však v tom, že v té pomoci nás ještě ti partýzaní vzali pěkně na hůl. Někde se ztratila jedna loď plná braní ,  někde se ztratilo padesát tatrovek a deset letadel.

Žádný třídní boj v tom, akorát tak nějací ožralí letci si poletovali nad Československaem, a přitom stihli svrhnout do vody dvě děti, ukrást britům sem tam nějakou tu stíhačku,

Jestli se třeba domnívate,že mezi Vašem a těmi jeho obžalovánými byl nějaký třídní boj, tak zkráka tam šlo o ženskou.

Jinak za prvé na prvním místě je nutné hledat za vším sex, na druhém kriminálku a teprve potom politiku.

0 0
možnosti

studánka

14. 3. 2010 15:32
Není se čemu divit.

Otázky, které autor pokládá budou ještě dlouho aktuální a to do doby, dokud budou ve státních orgánech rozlezlí komunisté a bývalí komunisté, což jedno jest. Tito jsou v hojné míře účastni v parlamentu, senátu, ve všech politických stranách a na všech úrovních moci soudní, jakož i ve vládě. Do doby, do které občané toto dovolí nebude možno mluvit ve státě o demokracii.

0 0
možnosti
K

kion123123

14. 3. 2010 15:28
Karma

R^

Nelze měřit každému jiným metrem.

Komunisti jsou svi.ně a komunismus je svinstvo!!

0 0
možnosti

peterudes

14. 3. 2010 15:15
komunisti a nacisti jedno jest

tak tak a ještě k tomu je podle Grebeníčka muzeum totality zvrácenost: http://cunderlik.blog.idnes.cz/c/128394/Podle-Grebenicka-je-muzeum-totality-zvracenost.html

0 0
možnosti
IP

I-va

14. 3. 2010 15:23
Re: komunisti a nacisti jedno jest

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.