Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fanatik KSČSSD

19. 7. 2009 22:26
Karma! Já to zformuloval takto:

Líní a neschopní, a proto chudí a závistiví, a proto zlí, agresivní a vulgární (2 slovy: voliči KSČSSD) se s náboženským fanatismem upínají k Paroubkovi s bláhovou nadějí, že jim splní, co jim slibuje: že bude vše zadarmo, bez práce a že se všichni budou mít lépe než ostatní.

Pro Paroubka je typická nestydatost, s jakou hodlá trestat ty, co po dlouhodobé a cílevědomé tvrdé práci a studiu vykonávají zodpovědnou a dobře ceněnou práci, tím, že jim hodlá zvýšenými daněmi sebrat spravedlivou odměnu a dát ji svým líným a neschopným voličům.

ČSSD je strana jistot pro dobrovolně nepracující.

0 0
možnosti

romualda

19. 7. 2009 22:53
Re: Karma! Já to zformuloval takto:

jste naivní, voliči ví, že nic zadarmo není, zvlášť si to uvědomili potom, když dali pod vidinou toho, že se budou mít všichni lépe a že důchodci dostanou přidáno 1000 Kč hlas pravici...dnes vidí, že se volební program této strany stal úplným cárem papíru, přesněji nesmyslným letáčkem.

0 0
možnosti

s-s-in

19. 7. 2009 21:51
už mi tu ti bijci levičáků

kteří neustále omítají dokola totéž (strašení místo řešení) přijdou nanejvýš trapní...

0 0
možnosti

Jiri Kram

19. 7. 2009 21:54
Re: už mi tu ti bijci levičáků

100% dan neni straseni....

0 0
možnosti

da.rock

19. 7. 2009 20:47
Taky vám povím pohádku

Bylo jednou jedno modré království a v něm vládl král Myrek řečený Topořánek, jelikož jeho neoblíbenější zábavou bylo chodit po návštěvách a chlubit se svýma gulama a oudem ztopořeným...

Na začátku své vlády se král Myrek rozhodl, že v jeho zemi jsou nejvíce utlačovaní bohatí. Proto provedl změny - bohatým snížil daně a odvody tak razantně, že platili tím menší procento svých příjmů, čím vyšší měli tyto příjmy.  Protože se ale rázem začalo v jeho pokladně objevovat holé dno, nakázal, aby se zdražilo zboží, které lidi nejvíce kupují - potraviny, léky, bydlení, teplo, doprava a taky zavedl poplatky u lékařů. Tímto odvážným činem sice rozzuřil veškerý chudší lid, ale Myrek jim vysvětlil, že už mají z minulosti předplaceno, tak co by jako chtěli. Lid se zlobil, že jim Myrek před volbami sliboval, že lékaře nezdraží, ale Myrek Topořánek I. se jen smál - vždyť přece voličům jasně řekl, že jim pravdu o svém vládnutí nemůže před volbami říci, jinak by volby nevyhrál. Ale lid si to zapamatoval.

0 0
možnosti

Pavel Kolar

19. 7. 2009 20:18
Jak jinak

KARMA

0 0
možnosti

Jiri Kram

19. 7. 2009 20:15
karma jak hrom

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.