Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Barney Gambel:-)

19. 11. 2010 15:40
Autorova Inteligence i objektivnost

jsou nejspíš na úrovni vyspělosti zemědělství v Tádžikistánu či Somálsku. Poradil bych tomuto velmi ,,objektivnímu pisálkovi" jednu pravdu, která by ho mohla doprovodit po cestě životem ( ikdyž k jeho velmi pokročilému věku a semilitě to neočekávám). Tudíž vážený soudruhu : Komunismus skončil, jestli jste to nepostřehl a ikdyž jste v mládí nedokázal nic jiného než přednášet podobné žvásty na různých schůzkách strany, moderní a demokratická společnost na to není zvědavá! Takže vážený rádoby inteligente a blogere - táhněte s těmito socialistickými myšlenkami do ( ! ) .!!

0 0
možnosti
H

hradiscak

19. 11. 2010 13:05
Karma

R^

0 0
možnosti
J

JURAKLASEK

19. 11. 2010 11:46
KARMA

R^Výborně napsané. Autor nekterým zvedl žluč. Bordel při fotbalech je a doplácejí na to všichni. Bez ohledu na to jestli chodí na fotbal nebo ne. Jak k tomu přijdu, když se dost často nemohu dostat autem na Mojmírovu, kam jezdím, protože je to blízko stadionu a policajti tam nepustí nikoho, kdyo tam nemá bydliště napsané v občance. Na druhé straně bych nměl strach, že mi fotbaloví blbečkové auto zdemolují. Tak na to doplátím v každém případě. A zaplatím to navíc ze svých daní. ;-€

0 0
možnosti
SH

Draken-Korin

19. 11. 2010 9:47
Samá omáčka, žádná fakta

Mě by spíše zajímalo, kolikrát byl tento "autor", učitel, jehož texty jsou protkány czenglishskými výrazy, nad kterými zůstává rozum stát, vůbec na stadionu, tím spíše v sektoru hostí.

Nemyslím si, že celá tento článek je o fotbale nebo fanoušcích. To je jen jakési podřadné téma, které autor tak nějak zneužil. Celý článek je jen brečení člověka, který snad ani nikdy nesportoval. Nenávist ke sportu, potažmo zmiňovanému fotbalu, ze článku přímo čiší. Nevím, jestli si autor uvědomuje, že sport v jakékoli formě, je prostě součástí života a má v něm stejnou úlohu, jako kultura nebo věda.

Jen tak mimochodem, že vám nevadí mnohem větší plýtvání penězi ve školství? To je pole, ve kterém byste měl mít asi mnohem větší přehled, než v oblasti sportu, o kterém víte (jak se říká) kulové.

0 0
možnosti
RM

Luckye

19. 11. 2010 8:05
autor o tom nic nevi...

A rozumuje. Na fotbal mozna chodi, ale zcela ocividne nikdy nikde nebyl jako fanousek hostu v tzv. kleci na fotbale. Protoze, az na par svetlych vyjimek, se k Vam pri vyjezdu chovaji, jako byste chteli propasovat atomovku na stadion! Jiz pres 6 let jezdim za Synotem/Slovackem pro zapasech venku, zazil sem jich jiz urcite pres sto a vesmes nejhorsi zazitky nemam z chovani chuliganu, ale naopak z nadutosti security. Policajti byvaju este v pohode ale bezpecnosti sluzby na stadionech, to je silena sebranka! Za celou svou výjezdnickou kariéru jsem nezažil, že by s nama byl neaký výrazný problém. Přesto se k nám všude chovají jak kdyby sme vraždili malé děti. V Brně prohlídka na pět minut, zákaz vstupu dokonce s jídlem a lékama (ten člověk tam mohl klidně dostat infarkt!!). Ale to sa většinou dá nějak přežit, horší jsou tzv. security, kteří v případě střetu Vás ještě dobijí, jak tomu bylo při incidentu v Opavě. Ale podle takových lidí jako jste vy, za VŠE mohou fanoušci.

0 0
možnosti
MI

Xavon

15. 11. 2010 5:41
autore

Vaše starosti a Špidlův bruselský plat bych chtěl mít

0 0
možnosti
KN

Trupman

14. 11. 2010 22:55
Doplnění

Rád bych Váš článek doplnil i z pohledu fotbalového fanouška průměrného prvoligového týmu, který občas jede podpořit své oblíbence i na venkovní stadiony. Váš pohled na danou situaci je možná takový, že policejní manévry při zápasech jsou oprávněné a epicentrem všeho zla jsou právě fanoušci, jak nám předhazuje Komerční televize. A já musím napsat, že tomu tak rozhodně není, resp. v drtivé většině případů ne. Policejní doprovody jsou mnohdy tak veliké, že nejednou jsem byl svědkem, jak se pro doprovod cca 50členné skupinky klidných fanoušků vystřídalo několik stejně početných skupin policistů. Do toho všeho samozřejmě i psovodi, těžkooděnci a desítky policistů s kamerami, takže si i slušný fanoušek (mimochodem, stále svobodný občan se všemi právy) připadá jak nebezečná zvěř pod dohledem velkého bratra.

0 0
možnosti