Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

3. 3. 2011 23:15
Karmoval jsem. Jen....

Vy nevíte, že Čunek   j e   takový? A že pro to musel být odrovnán?  

Vy snad věříte bejce, jak zkušená korupčník vyzvedne z oficielního podnikového účtu milión, aby mohl polovinu vložit do obálky?  Jak by to vyúčtoval.  Proč nikdo nehledal pokladní deník?

0 0
možnosti
S

snaduzdost

4. 3. 2011 8:08
A že pro to musel být odrovnán?

R^R^R^

0 0
možnosti
R

rudaz

3. 3. 2011 23:07
Štika v rybníce?

Mno, konečně se někdo našel, kdo napsal pravdu o panu Čunkovi. 60 let v našich krajinách se závidí úspěch, 60 let zde trvá stav, že když odejde někdo úspěšný do Prahy a chce tam líné kapry rozhýbat, tak se proti němu spojí. Jistě, na každého se něco najde. Kdož jste bez viny?

Takže pokud chce někdo změnu, musí ji provést sám u sebe. Třeba v hodnocení pana Čunka.

A bude líp.R^V

0 0
možnosti
MKP

Mirošek

4. 3. 2011 7:41
Re: Štika v rybníce?

Děkuji za hodnocení. Pouze si dovolím podotknout, že jsem vůbec nezměnil své hodnocení pan Čunka. Pokud čtete mé blogy, tak jste si určitě všimnul, že se strefuji i do vlastních řad, tedy do topáků, pokud se mi něco nelíbí. Rovněž tak se snažím ocenit to, co se mi líbí. A jednání pana Čunka se mi včera opravdu líbilo. Tak proč to nepřiznat. Přestože v mnohém s ním nesouhlasím - nemyslím tím úplatkářskou aféru, k té jsem se nikdy nevyjadřoval a také nebudu.V

0 0
možnosti
JK

kucerajan

3. 3. 2011 23:02
Sohlas,

ale prosím, nepoužívejte přechodníků, jednak je to archaismus a druhak, když ho použijete ve špatném tvaru, je to pitomost.

0 0
možnosti