Herec Steve Carell má hvězdu na Hollywodském chodníku slávy.

Herec Steve Carell známý například z filmů Dostaňte agenta Smarta (2008), Bláznivá, zatracená láska (2011) nebo ze seriálu Kancl (2005 - 2007), dostal ve středu v Los Angeles svoji hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

Steve Carell

Jeho hvězda má pořadové číslo 2570 a nalézt ji můžete na adrese 6708 Hollywood Boulevard u známého divadla Egyptian Theatre. Ceremoniálu se kromě Carella zúčastnila i jeho rodina, manželka Nancy a jejich děti - Elizabeth a John. Svého kolegu a kamaráda přišli podpořit i herci Ryan Gosling a Will Ferrell, který pronesl i zábavnou řeč, která byla odměněna potleskem ve stoje. Koneckonců, Ferrell je nejvíce znám jako komik a dokazuje to i nespočet jeho rolí v komediálních filmech.

Faktem ovšem je, že každá slavná osobnost vybraná a odsouhlasená komisí, si musí za hvězdu zaplatit 25 000 dolarů, což je v korunách něco kolem půl milionu korun. Za tyto peníze si komisí vybraná osobnost hradí ceremoniál a pravidelnou údržbu svoji hvězdy.

Steve Carell, celým jménem Steve John Carell se narodil 16. 8. 1962 ve městě Concord v americkém státě Massachusetts a v současné době patří k nejpopulárnějším tvářím americké komedie, což dokazuje jeho nespočet vyhraných cen včetně Zlatého glóbusu za nejlepšího herce v televizní sérii, muzikálu nebo komedii (Kancl) a nominace na Oscara pro nejlepšího herce v hlavní roli (Hon na lišku – 2014).

V současné době Carell exceluje v roli Marka Bauma ve snímku Sázka na nejistotu (2015), kde si zahrál po boku Ryana Goslinga, Christiana Balea, Brada Pitta nebo Marisy Tomei.

Takže, pokud neznáte herce Stevea Carella, je to obrovská škoda, protože tento herec určitě stojí za to, aby jeho vybrané filmy byly viděny, poněvadž v poslední době jeho hvězdná kariéra stoupá nekontrolovatelně vzhůru k oblakům a vsadím se, že jednou tento herec, kterému v žilách koluje italská krev, dostane nejprestižnější filmovou cenu – Oscara.

 

Autor: Petr Navrátil | pátek 8.1.2016 18:04 | karma článku: 7,11 | přečteno: 216x