Ceny People’s Choice Awards 2016 ovládl film Rychle a zběsile 7. Ceny mají Bullock i Depp.

Ze středy na čtvrtek se v americkém Los Angeles v Microsoft Theatre předávaly ceny People’s Choice Awards 2016. Ceremoniál moderovala herečka Jane Lynch známá ze seriálu Glee.

People’s Choice Awards 2016

 

People’s Choice Awards 2016 neoficiálně zahájily sezónu cen. O vítězích rozhodují hlasováním na internetu fanoušci. Ceny se předávaly již po 42. Nejlepším filmem se stal snímek Rychle a zběsile 7, který bodoval i v kategorii nejlepší akční film. Ceny si přišel převzít herec Vin Diesel. Jako nejlepší filmové herce vybrali fanoušci Channinga Tatuma a Sandru Bullock. V kategorii nejlepší herci v akčním filmu bodovali Chris Hemsworth a Shailene Woodley. V kategorii nejlepší herci v dramatu vyhráli Johnny Depp a Dakota Johnson. V další kategorii nejlepší herci v komedii fanoušci vybrali Kevina Harta a Melissu McCarthy.  Nejlepšími zpěváky se stali Ed Sheeran a Taylor Swift. Nejlepší album se podle fanoušků stalo „Title“ od Meghan Trainor a nejlepší písní „What Do You Mean“ od Justina Biebera. Moderátorka Ellen DeGeneres převzala z ruk herečky Melissy McCarthy zvláštní cenu pro nejlepší charitativní činnost. Zpěvačka Madonna dostala cenu pro nejlepší hudební ikonu.

Ceny People’s Choice Awards se v USA těší velké oblibě zvlášť od mladého publika. Lidé volí kategorie, nominované i vítěze přes internet. První ročník proběhl v roce 1975 v Los Angeles.

Kompletní seznam vítězů naleznete zde: http://www.justjared.com/2016/01/06/peoples-choice-awards-2016-complete-winners-list/

Autor: Petr Navrátil | pátek 8.1.2016 16:59 | karma článku: 9,02 | přečteno: 231x