Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Reflex je celkove na hodne nizke urovni, ani nema cenu ho cist, avsak uznavam, ze ho soudim jen podle par cisel. Urcite bych si sam od sebe nic takoveho nekoupil...

12 3
možnosti
Foto

Strašně upadl s výměnou šéfredaktora před pár lety, teď už je to jen Blesk dvojka :-/

12 1
možnosti
AN

to máte za to,že kupujete reflex.

14 1
možnosti
KT

od jisté doby je Reflex negativistický nenávistný časopis zesměšňující podpásovým způsobem vše a každého, kdo majitelům a přátelům KS a pravdoláskařům vadí. občas ho koupí dcera, já si nad ním masochisticky zanadávám a postupně se čím dál tím víc uchyluji k časopisům typu History revue a Svět kolem nás obrazem. co už.

14 1
možnosti
Foto

Takový zbytečný a přetočený pokus o satiru a ještě na přední straně obálky. Ne zrovna vývěsní štít, kterým by se REFLEX měl chlubit.

11 1
možnosti
Foto

To není pokus o satiru, ale konstatování, že Okamura  není nic jiného než bezbřehý populista a tedy i šašek.  Je to časopis kterému vadí tak zvaní pravdoláskaři a přispívají do něj kvalitní  novináři například mimo jiné třeba Fištejn.

2 13
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 965x
Píšu o lidech. Kreslím a maluju lidi, nejraději ženský. ____________________________________________________ Moje obrazy najdete na webu picekmirek.cz nebo některé zde na videu. ____________________________________________________

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky