Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Nešpiňte islám

Je špinavý dost. Ochránci života pod zelenou barvou Alláhovy ideologie po brutální veřejné vraždě Lee Rigbiho na ulici v Londýně jsou otřeseni, jak tento čin pochopili ostatní muslimové. 

Musíte pochopit, že i ten uřvanej pokérovanej svalovec s holou hlavou, který trhá sedadlo na fotbalovém stadionu je muslim. Jenom to neví, stejně jako to neví ostatní nevěřící, a proto se chovají tak, že londýnští muslimští zástupci považující označení této vraždy za teroristický čin stejně jako ostatní reakce  nechápajících muslimů za daleko horší činy, než nějaké uříznutí hlavy vojáka Velké Británie spravedlivým Mujaahidem čili „tím, který je zapojen do džihádu“. Z hlediska rétoriky těchto muslimů to plně chápu, reakce neprozřených a nechápajících muslimů, bude pro ně vždy opovrženíhodná.

Každý narozený člověk na této Zemi je muslim. Jako neprozřený muslim musím konstatovat, že dobrovolně na tuto muslimskou zákonitost predikovanou již proroky před tím nejdůležitějším Mohamedem nepřistoupím. Je mi jasné, že moje slova v České republice nic neznamenají, imigrace muslimů a konvergence Čechů k podřízení se pravému Bohu je nesrovnatelná s prosazovanou politikou multikulturalismu v zemích EU jako je Francie, Velká Británie a Německo, kde jsou muslimů již milióny. Proto se nedivte, že multikulturalismus prosazovaný levicově zaměřenou politickou korektností vyhovuje současným i budoucím muslimům ve snaze nastolit zákonitou podřízenost celého lidstva Alláhovi.

Vrátit pomýleného západního občana, ať je věřící či ateista, ke skutečnému plnohodnotnému životu vzhledem k tomu, že na Západě se lidé stresují většinou jen povrchními záležitostmi, a honbou za pěnězi je někdy snadné.  Ve světě islámu hledí každý podřízený této ideologii k daleko vyšším cílům, které jsou neměnné již po staletí a nikdy se nezmění. Všechno se dělá k radosti Boha. Jde o úplně jiný hodnotový systém. Prozřený muslim si nakonec uvědomí, jak osvobozující je jeho moc v kolektivu. Následovat jediného Boha činí život čistší. Nehoníte se za každým zbytečným výstřelkem. V celém rozsahu zbytečností, počínaje módou a konče složitým vědeckým výzkumem. Jako nemuslim  a potomek evropských křesťanů vidím ten zásadní nesmiřitelný rozdíl mezi námi a muslimy v té naší neslábnoucí touze dosáhnout  nejvyšších met v jakémkoli lidském rozvoji vědy a techniky za jakoukoliv cenu, i odvrhnutí Boha.

Nemuslimský život je krutý a složitý, obzvlášť pokud je nejvyšší hodnotou člověka jeho svoboda, kterou lze do určité míry omezit podle vytvořené společnosti demokratickou cestou. Muslimská cesta je již definována a každý jedinec se ji musí podřídit. Tyto společnosti mohou žít do určité doby vedle sebe, ale nemohou obývat společný prostor. Neexistuje několik muslimských cest, které jsou hodné nebo špatné, existují jen nespěchající a spěchající muslimové za jediným cílem. Jak dlouho ta cesta bude trvat je některým lhostejná, ale Al-Kaidě a Hisballáhu ne.

28.5.12013

galerie CIRKUS

Autor: Mirek Picek | úterý 28.5.2013 17:00 | karma článku: 19,78 | přečteno: 1098x
  • Další články autora

Mirek Picek

Hanebný parchanti

Je jich všude tolik, že musíte mít velké štěstí nenarazit aspoň na jednoho během normálního dne. Tím myslím normální den, kdy použijete internet, přečtete si noviny, kouknete na televizi. Jo, jsou to politici, tihle nanebný parchanti, kteří jsou hlavní příčinou současných evropských problémů. A rozpoznávají to už nejenom Češi, ale i občané ve Španělsku, Portugalsku, Kypru, Itálie, ale i v jiných zemích.

27.3.2013 v 10:05 | Karma: 11,94 | Přečteno: 809x | Diskuse| Ekonomika

Mirek Picek

Morálka jako kabát

Pokud uslyšíte kteréhokoliv politika mluvit o morálce, zbystřete svoji pozornost. Přestože vy o své morální převaze nad ostatními sousedy a jinými lidmi nepochybujete, objektivně jste mimo, protože se může stát, že svůj morální kabát svléknete a pověsíte na věšák. Stejně jako politik.

21.3.2013 v 10:00 | Karma: 9,52 | Přečteno: 396x | Diskuse| Společnost

Mirek Picek

Koho zastupuje 38 senátorů

Ti z nás, kteří sledují vývoj na eurounijní scéně, je současný postup 38 senátorů vysvětlitelný. Nesmíme se dívat jenom na český dvorek soukromé nenávisti těchto senátorů, ale sledovat dosah jejich snahy v rámci evropských vládnoucích elit. Výsledkem jejich snahy je nepříjemný, šokující, odpuzující pocit pro všechny, kteří pokládají osobní svobodu za základní kámen všech dalších stupňů demokratické společnosti, na kterých se tito svobodní občané dál domluví.

6.3.2013 v 10:00 | Karma: 26,19 | Přečteno: 712x | Diskuse| Společnost

Mirek Picek

Bublifukový euroismus

Francouzský prezident socialista François Hollande má bobky a vyzývá ECB k manipulaci s měnovým kurzem. Hollandea děsí rychlé zhodnocování eura, jež posílilo z 1,21 dolaru na konci července 2012 na 1,36 dolaru počátkem února letošního roku.

2.3.2013 v 17:00 | Karma: 20,15 | Přečteno: 508x | Diskuse| Společnost

Mirek Picek

Lepič plakátů

Tondovi je tolik let, že podle některých mimořádně nadaných facebookistů měl být už před osmnácti lety zpopelněn. Tedy po jeho padesátinách. V současné době je lepičem plakátů. Před rokem 1989 byl u VB (veřejná bezpečnost) a členem KSČ.

7.2.2013 v 17:00 | Karma: 11,51 | Přečteno: 643x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 965x
Píšu o lidech. Kreslím a maluju lidi, nejraději ženský. ____________________________________________________ Moje obrazy najdete na webu picekmirek.cz nebo některé zde na videu. ____________________________________________________

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky