Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alexandr Špáta

29. 4. 2011 23:22
Vám bohužel,

stejně jako mnohým uniká poněkud podstatný rozdíl, jenž lze dokumentovat na následujícím případě. Ten levičák Sobotka snížil státní příspěvek právně i ústavně čistým způsobem, Kalousek nikoli a navíc si zjevně účelově pomohl právně nečistým způsobem prostřednictvím daně jen proto aby dosáhl na retroaktivitu nepravou přípustnou a přitom se mu povedlo dosáhnout i nepravé retroaktivity ústavně nepřípustné. To je důvod, proč se Vám zdá, že LEVIČÁCI křčí. Kdepak vážený pane řvou i informovaní pravičáci a Vy je v duchu Zieglerů, Polaneckých či Kolářových pvažujete všechny za levičáky.

Žádný levicový politik tu zatím nečinil nic protiústavního či neústavního, na pravici je to v podstatě naprosto běžný jev. To je ten průser.

0 0
možnosti
K

katango

29. 4. 2011 23:04
Správně je:

našlo Pehe vejce nebo slepici?

0 0
možnosti
LC

jáša

29. 4. 2011 22:12
Pane

Rudolfova přítelkyně - s autorovými názory ve většině souhlasím , ale ne s Vašími. Tvrzení , že socani měli na reformy dost času je poněkud značně nepřesné. Nejvíce prostředků měly vlady V.Klause, měly v čele nejchytřejšího ekonoma V.Klause . A jak to dopadlo ?. Sarajevský atentát , Tošovského úřednická vláda , spalená země , hospodařství v troskách. Po nich nastoupili k předčasnému vládnutí po předčasných volbách socani pod vedením M.Zemana.Došlo k obratu , rozvoji hospodářství . A navíc k nucené sanaci bank , které způsobily vlády V.Klause. Náklady na očištění bank byly ve výši stovek miliard . A nakonec, země po Paroubkoví byla v docela dobrém stavu. Nástupem vlády pod vedením Topolánka nastal sešup Česka do nicoty. Tak!!!!!

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

29. 4. 2011 19:48
hehe ...

je docela obycejny neomarxista, coz do znacne miry predjima miru dulezitosti jeho nazoru, ktera je mensi nez mala.

0 0
možnosti
ZK

SID09

29. 4. 2011 20:48
Re: hehe ...

R^!!;-D  Nevíte, kdo toho troubu zaměstnává ? To je vyložený terno mít ve službách takovýho hloupýhp žvanila, jako je PEHE !! ;-D

0 0
možnosti
RP

Rudolfova pritelkyne

29. 4. 2011 18:10
Potřeba reforem

Kdyby ti, jímž Pehe fandí, udělali reformy již dříve, když byli u moci (a času na to bylo dost), tak by tato vládní garmitura neměla před volbami v rukou trumfa, tedy správně tvrzení, že reformy jsou nutné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 965x
Píšu o lidech. Kreslím a maluju lidi, nejraději ženský. ____________________________________________________ Moje obrazy najdete na webu picekmirek.cz nebo některé zde na videu. ____________________________________________________

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky