Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

LukinoL

10. 9. 2012 20:11
specialista na Teorie her?

Myslíte tu pseudovědu - odnož operačního výzkumu, na které si pouze pár bezvýznamných a přestárlých docentů některých škol (např. pardubické UPCE) buduje kariéru? Tak to je opravdu "užitečný" obor, vědecky na stejné úrovni jako rosnička v láhvi pro předpovídání počasí, nebo léčivé účinky mandragory, kterou o půlnoci pod šibenicí, ve smrtelné křeči vytrhne probodený pes, narozený z krve anglické, devátý z vrhu, po slunce západu... ;-)

Nicméně - zpět k meritu věci - nemyslím si, že je pan Janeček tak nezištný lidumil, který chce pouze páchat dobro. Ale mohu se mýlit. Neznám ho osobně a přiznávám, že jsem velmi negativně ovlivněný různými podobnými "Mesiáši" a spasiteli, kteří už tady byli... Prostě těmhle lidem nevěřím. Zdůrazňuji - je to můj názor a mohu se mýlit.

1 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

10. 9. 2012 21:55
Re: specialista na Teorie her?

Aplikace té "pseudovědy" mu ale dost vynáší. Teda né žvaněním nebo psaním nesmyslů, ale přímo jeji aplikace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 965x
Píšu o lidech. Kreslím a maluju lidi, nejraději ženský. ____________________________________________________ Moje obrazy najdete na webu picekmirek.cz nebo některé zde na videu. ____________________________________________________

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky