Diskuse

Evropako

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P37e94t62r 55J49a41n73s65k64y

5. 11. 2012 19:04

krasny clanek.. taky doma striham metr

3 0
možnosti
FK

...jen abyste si při tom neustřihl něco jinýho...

1 1
možnosti
FK

"Jeden člověk?" Ano! Ten, který první padesátku svého života nežil v reálném světě - vlastně vůbec -,  a proto dal pouze na lidskotvářní našeptávače, podle nichž ten tak nádherný demokratický život  po 89., jenž se tu utvářel, byl blbý, - ti lidé jsou naprostí nevzdělanci, kteří si nejsou schopni uvědomit, že lidská bytost nadává na společenské podmínky furt /viz dnes již i klasická česká literatura /, a u nás to bylo umocněno nenávistným pomlouváním z bolševicko estébáckých gaunerů. A přikyvovači a hlupáci na to nalítli a spustili nadávky ve velkém. Tak se vytvořila nestoudná teorie o blbé náladě. Zlodějny tu prováděli estébácko bolševičtí gauneři - ale  jak to bylo svůdné, svést to na jednoho člověka politického protivníka, který razil vlastní cestu. Hanba autorovi oficiální blbé nálady! Demoralizoval zemi, jak málokdo jiný.

3 3
možnosti
PH

Někdy mám dojem, že pan Pehe byl minulým režimem vyslán na západ, ale nepočítalo se s tím, že se kyvadlo dějin u nás trochu pootočí a tak se nám milý Pehe vrátil, aby pokračoval v cestě k obnově socialismu u nás. Třídní nepřítel je jasný.

9 2
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 965x
Píšu o lidech. Kreslím a maluju lidi, nejraději ženský. ____________________________________________________ Moje obrazy najdete na webu picekmirek.cz nebo některé zde na videu. ____________________________________________________

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky