Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

V98l88a46d76a 35M33u64s26i97l

21. 11. 2015 11:49

Ad pan Jan  Sestak...Nejak si  neuvedomujete, ze uz nejsou padesata  leta.Nicmene  mam za to/ jak nize pisi asi 3

 lide/ ze kdyz Vam rodinu postrili  nekdo  behem 5 minut, zmenite  nazor..

0 0
možnosti
TJ

Zavírači hranic jsou naivní jako děti. Tato diskuze to jen potvrdila. 

Co se týká prohlášení vládních politiků, to jsou jen výkřiky pro ustrašenou část veřejnosti (tedy ty zavírače), že to má vláda pod kontrolou  a je připravena čelit prohloubení krize. 

Snad ani nepřekvapí, že ti největší zavírači hranic mají názorově velmi blízko k Okamurovi a Putinovi. Teď jim do klína spadla musulmanská invaze, byť se ČR v podstatě netýká, už  hledají způsoby, jak by si do vlády kopli.

1 0
možnosti
EJ

Vy si asi moc svých dětí cenit asi nebudete. Pokud máte nebo budete mít dceru, tak se Vám asi mooooc poděkuje - za nový módní trend, za znásilnění, za uznání žen ve společnosti. Na tajně schované fotky babičky bude jen smutně koukat. Asi těžko jí budete vysvětlovat, že burka jí sluší víc. V 9 letech už může být nevěstou. Odmítne, nějaká kyselina kterou bude politá se jistě najde.;-(

3 1
možnosti
VD

Kam vic se muze hodit rceni mlady a blby...

6 0
možnosti
TJ

Tímhle ztrapňujete sebe i Konvičkovce.

1 0
možnosti
DB

Vaše tvrzení je stejně nesmyslné, jako tvrzení, že když si zamykáte dveře u bytu, uvězní vás to a budete ve svém bytě vězněm. Proč šíříte tyto demagogické bláboly, proboha? To, že si chráním své hranice, je naprostá samozřejmost a jen opravdový globalistický neomarxistický snílek o světě bez hranic, kde si lidi svobodně přicházejí, kam se jim chce, jsou všichni hodní a vůbec vás nepřicházejí obsadit, vyžrat, zotročit, tohle může vypustit.

Stát je státem do té míry, pokud si umí uhájit své území. Vy jste nikdy nemusel o nic bojovat a jediný váš zájem je, aby vás nikdo neomezoval. Za pár let budete mít úplně jiné starosti, ať tomu věříte, nebo ne.

Přečtěte si třeba tohle, aby vám docvaklo, že hranici si musíte bránit, pokud jste toho schopen. A pokud ne, tak smůla, konec. http://www.novinky.cz/domaci/387003-politolog-petr-robejsek-odvykli-jsme-si-branit-hranice.html

2 0
možnosti
VJ

Evropu rozdělila na 50 let okupace bolševikem. Ale předtím zde bylo tisíc let "společného" vývoje. Takže sjednocení nebyl kulturní rozdíl, protože většina z nás uznává +/- ty stejné hodnoty.

Teď sem ale přichází úplně jiná kultura a náboženství už ze své podstaty odporující našim hodnotám. Navíc přicházejí za vidinou sociálních dávek v Německu, Francii a Švédsku, tedy bezpracného života, proto se třeba u nás ani nesnaží zdržovat.

V 70. letech si Francie, Německo a další natahali tzv. gastarbeitery a dnes neví, co mají dělat s jejich druhou a třetí generací. Ano, někteří se integrovali, ale příliš mnoho z nich má problém s vlastní identitou a klidně útočí na své hostitele.

Jestli někdo potřebuje naši pomoc, tak to jsou ti, kteří jsou v Libanonu či Turecku v uprchlických táborech. Ne tito ekonomičtí migranti.

1 0
možnosti
DS

Cestoval jste někdy v poslední době letadlem, když už se tak bojíte toho zavádění ponižujících procedur na hranicích?

1 0
možnosti

J79a94n 10Š84e64s31t17á11k

20. 11. 2015 22:06

Autora musíme brát s reservou, a nevytýkat mu to, že si plete totalitní ochranu hranic s dnešním uvažovaným zabezpečením před průnikem narušitelů bez pasů, víz atd. Autorovi ani tak stejně nejde o hranice, ale coby rozervaný mladý básník chce dát najevo svou převahu nad  "stále vystrašenějším českém voličstvu" nejen pokud jde o záplavu vzletných metafor, ale zřejmě i o morální sílu.  Takže neberme tak vážně jeho "bylina jedovatá jako slina ježibaby." ani třeba "divoká prasata jak chrochtají tam po luzích a hájích";-D A nezapomeňme, že mu vše "Otec občas vypráví po pár sklenkách vína" a to se hůř vysvětluje, i hůř chápe.:-)

2 1
možnosti
JZ

Chlapče, já jsem zažil zavřený hranice, nepřístupný hraniční pásma a nedůstojné kontroly na hranicích "spřátelených" států. Strašně mě to štvalo. A když se hranice otevřely, byl jsem okamžitě venku a šťasten ,že se tak stalo a to jsem si ani neuměl představit, že jednou budu moct chodit ze země do země bez pasu a kontrol. Ale jedno ti povím chlapče, dneska bych si přál, lépe řečeno, s lítostí musím přijmout, opětovné uzavření hranic. Bojím se o životy svých dětí a jejich dětí. Protože, a to mi věř, ze zkušeností vím, co zde bude následovat. Tady se nikdo nebude přizpůsobovat našemu životu a kultuře. Tady příští, přespříští generace islámských imigrantů začne naši krásnou zemi přetvářet k obrazu svému. A ty si budeš jednou trhat vlasy.

8 2
možnosti

J17a34n 74Š59e88s63t18á47k

20. 11. 2015 22:08

Přál byste si k tomu třeba taky estébáky a Milouše Jakeše?;-D

1 4
možnosti
Foto

M29a98r42t11i12n 70Š17i49k

20. 11. 2015 21:18

Ve světle nových informací, se myslím budou ty pohledy hodně posunovat. Pařížská prokuratura totiž potvrdila, že 2 z atentátníků, kteří se odpálili u stadionu, přišli s migranty přes Řecko. Pokud ani toto, nenakopne EU k vybudování fungujícího systému registrace a selekce příchozích, pak nám zřejmě nebude pomoci. Výsledkem jednoznačně bude, že současní politici skončí na smetišti dějin a po nich přijdou jinačí sekáči. Pak se ovšem připravme na mnohem tužší režimy, ve kterých zavřené hranice budou jen jedním z mnoha opatření, omezující osobní svobodu nás všech. Dovolím si tvrdit, že poptávka po takových režimech bude nebývale silná. Poděkovat za to můžeme současné neschopné reprezentaci, která měla čas budovat systém nejméně od roku 2011, kdy už se vědělo, že problém migrace tu je. V tu dobu už pomalu začal kolabovat přeplněný ostrov Lampedusa. EU udělala jedinou věc, že se její úředníci pohodlně přetočili z levého boku na pravý. Důsledky si teď budeme užívat mnoho let.

2 0
možnosti
JR

J87a51r97a 45R30a67n52k

21. 11. 2015 3:16

Podekovat za to muzete predevsim Rusku a Cine, 4 roky vetovali v OSN, naposledy minuly rok na jare, pak zacal exodus a Vy jste jen koukali.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik