Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nikdo nepochybuje, že letadlo bylo sestřeleno. Ve výšce, v jaké letělo mohlo být sestřeleno jen raketou. Takže pokud je nějaká otázka, pak jen ta, zda to byla raketa země-vzduch, nebo vzduch-vzduch.

   Takže co prohlášení přineslo nového????

0 0
možnosti
Foto

A co takhle použít laserové dělo, to by nešlo?

0 0
možnosti
Foto

To nic, to jde léčit.

1 0
možnosti

Což potvrzuje Buk, že?

2 0
možnosti
Foto

J16i78ř91í 80K46i14n23d38l

19. 12. 2014 14:40

Pokud se potvrdí, že cizorodé elementy v tělech mrtvých cestujících z malajského Boeingu jsou skutečně úlomky rakety, která  ho sestřelila  může to přinést jasné důkazy, že se jednalo o raketu typu Buk, kterou používají ukrajinští separatisté, protože tato raketa je spefická tím, že  před cílem  vybuchne  a úlomky zasáhnou cíl. Proto se ji přezdívá brokovnice :-)

4 1
možnosti

U nás se o takových zprávách říká: na horním konci dědiny sis prdl a na dolním už ses po... kálel.

Pokud už se rozhodnete zveřejňovat šokující informace, alespoň si je nepřibarvujte.

V originálním prohlášení se mluví o raketě, nikoliv raketách. Mluví se o pravděpodobnosti, nikoliv jistotě. A není specifikované o jakou raketu šlo. Jestli země - vzduch nebo vzduch - vzduch

7 0
možnosti

...profláknutá bezpečnostní služba Ukrajiny ať diskutuje a obhajuje svá témata k Majdanu a sestřelené letadlo???  tady čekám již hodně dlouho na vyjádření Holandských vyšetřovacích orgánů a taky jaké jsou závěry z vyšetření "černých skříněk" a záznamy jejich komunikací...jestli to není otázka budoucích tak tří let podle toho jak se vyvine spolupráce USA a Kuby a tím i konečné řešení v náhledu Obama versus Putin..no a potom to bude mít velice rychlý spád...a možná se nestačíme ani kousnout do jazyka:-P

3 0
možnosti

Lidi, už si proboha zapamatujte, že SU 25 není stíhačka, je to těžké pomalé bitevní letadlo k ničení tanků a pěchoty na zemi.

7 1
možnosti
Foto

A co když šlo o SU 27 ?

0 0
možnosti

Přímo více raket?Neuvěřitelné.Asi šlo o ohňostro?j.

8 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik