Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

pokud je to tak O.K., zkuste si na barák vyvěsit vlajku s hákovým křížem

0 0
možnosti
MK

Ten nacistický znak, neboli vlčí háky, má ve znaku i obec Jetrichov a obec Přestavlky :) Tož co s tím včil, že? Jen magoři ve všem vidí symboly nacismu.

2 0
možnosti
JR

J58a35r31a 57R54a24n80k

13. 9. 2014 0:44

Russian Ultra-rightist Political Groups - Page 1

http://www.crwflags.com/fotw/flags/ru%7Dnaz.html

Mar 9, 2014 - There are reportedly 120 nationalist organizations displaying fascist and ... Moreover, the use of a religious symbol on a russian neonazi flag ...

Russian Neo-Nazis Fighting for Moscow in Ukraine ...

http://www.interpretermag.com/russian-neo-nazis-fighting-for-moscow-in-ukr...

Aug 31, 2014 - Speaking in Kiev, Zisels says that there has existed in Russia “for more ... They have formations and symbols that recall those of Nazi Germany.

1 0
možnosti
AM

Tak pánové níž, snad si nebudeme namlouvat, že ten panáček s hakenkrajcem na přilbě je vyznavač severo-čínského budhismu, pro nějž byla svastika běžná...............

Prapor s bílým kruhovým terčem uprostřed a svastikou je symbol německých nacistů.

Tečka.

2 0
možnosti
Foto

Také je používali finští letci, kteří měli modrý hákový kříž v bílém kruhu:-)

2 0
možnosti
Foto

Dovolil bych si přispět k vysvětlení zřejmě nezničitelné záměny pojmů nacismus a fašismus. Fašismus vznikl v Itálii. Partito Nazionale Fascista znamená Národní fašistická strana. Italské fasci je česky svazek. Latinské fasces je svazek prutů, v němž je sekyra. Byl starořímský odznak moci. Právě tyto fasces měla Musoliniho stran ve svém znaku. Po napadení SSSR nacistickým Německem a jeho spojenci, začali sovětští propagandisté a politici označovat německý režim jako fašistický, protože nacistická strana NSDAP měla v názvu slovo 'sozialistische' neboli socialistická a leckdo by se mohl ptát, jaký je rozdíl mezi německým nacionálním a sovětským internacionálním socialismem. Ještě bych snad dodal, že NSDAP měla ve svém znaku svastiku - hákový kříž.

10 0
možnosti
MB

Pro zajímavost:

Porošenko prodává na Krymu svůj závod na opravu lodí - http://russian.rt.com/article/49663 

Inu, vlastenec.

2 4
možnosti
Foto

No pane Bárto,  zprávy http://russian.rt.com/article/49663  jsou skutečně hodnověrné. Pokud vím já, a co jsem se dočetl, tak Prošenko zbohatl na prodeji kakových bobů a  v současné době podníká ve výrobě čokolád a sladkostí. Nikde jsem se nedočetl, že by vlastnil opravu lodí anebo, že by  v tomto oboru podnikal. :-)

3 0
možnosti
LC

bohužel, banderovci a fašisti z Kyjeva, oživují děsi světové války, to je nepřijatelné, opolčenci, domobrana, bojovníci za Novorassiu Stalina a komunismus nevzpomínají, je jim to ukradené

3 9
možnosti

Máte strach z  neonacistické ideologie? Tak to jste kousek vedle, už jsem to tu dnes psal, nejvíc neonacistů na světě je v Rusku. Odhady Amnesty International v roce 2008 mluvily o až 85 000 aktivních ruských neonacistech, což je polovina odhadovaných neonacistů na celém světě.

http://www.armadninoviny.cz/rusky-pravoslavny-extremismus-a-neonacismus.html

10 1
možnosti
Foto

To mají nacistu Žirinovského a jeho stranu v parlamentě a to naše moralisty nevzrušuje.:-)

6 1
možnosti
TH

To se vedelo az drive. Jde o to, jaky maji vliv a to ve slkutecnosti minimalni., V Cesku chodi chlapci taky s takovymi symboly, dokonce k soudu.

3 0
možnosti
Foto

J87o94z13e61f 69N14o59v88a75k

12. 9. 2014 19:19

Dokonce podobné emblémy měli i čeští vojáci v Afghanistánu ;-)

4 0
možnosti
LC

milý pane Kulo, já vím , že ani Vy nevysvětlíte co jste napsal, bohužel  a já bych se tak chtěl od Vás poučiti, no nic, třeba příště, hezký večer

2 4
možnosti
PK

P66a31v13e69l 27K48u37l16a

12. 9. 2014 20:07

No pro začátek by stačilo, kdybyste se naučil psát dotazy do vlákna. Až to zvládnete, dejte vědět, dám vám druhou lekciR^:-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik