Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete: "Chtějí bojovat za národ tak, že nejdříve vyšpehují, a vzápětí buď sami potrestají nebo jiným udají všechny, kdo uvažují jinak než oni sami."

Úplně přesně jste trefil HateFree, Zelené a ostatní do těch 1000 lidí, co denně hlásili na FaceBooku stránku IvČRN co by závadnou. Nevím, jak Národní Demokracie, tu stranu, či co to je, neznám, ale IvČRN co vím, nikdy nikoho nevyšpehovalo, nekazilo nikomu demonstrace, aby nedej bože někdo mohl vyjádřit jiný, než ten jejich "správný" názor.

Letos jsem poprvé nepřispěl na Tříkrálovou sbírku. Pravidelně přispívám na dobročinnost trvalým příkazem na účet jedné z nich a občas si k tomu koupím tu srdíčko, tu kvítek, tu pohlednici, nebo obrázek dětí z dětského domova. Jsem zaregistrován jo dobrovolník u nadace Generace 21, kdyby potřebovali opatrovníka pro nějaké dítě, protože přiváží syrské křesťany (jsem atheista), kteří jsou spolu s atheisty, židy, a jinakými náboženskými skupinami než muslimy, zdaleka nejpotřebnější.

Na tříkrálovou sbírku jsem nepřispěl, protože jsem v ČT viděl upoutávku na tuto sbírku z Pražské diecéze a na prvním místě uváděli, že peníze půjdou na imigranty. V záměru psali, že peníze půjdou především(!) na uprchlíky. To prohlášení zmizelo, ale i tak tam teď píší skoro to samé, jen schované v textu: "V každém kraji dále Charita vybírá tzv. diecézní záměr. V pražské arcidiecézi bude letos podpořena pomoc migrantům a uprchlíkům, stacionář a charitní centrum v Příbrami, pomoc sociálně slabým rodinám v Bělorusku a Česká nemocnice v Ugandě." http://praha.charita.cz/trikralova-sbirka/prahou-prosel-pruvod-v-cele-s-tremi-krali-na-velbloudech/

Screen původní stránky optimalizované pro mobil: http://bit.ly/1Rm1ZLw

Leták sbírky: http://bit.ly/1REjDL4

Můžete se zlobit, jak chcete, ale na lidi, co se sem hrnou, které nazýváte uprchlíky, ale uprchlíky z více, než 90 % nejsou, ale hlavně roztahovační vyžírkové a zpovykaní nadřazenci, já rozhodně přispívat nebudu.

A jestli někdo nadával dětem, tak je to primitiv

0 0
možnosti
Foto

On se stal nějaký útok? Pokud vím, tak někteří lidé prostě jen odmítali dávat peníze na pomoc násilníkům, z právního hlediska i zločincům, kteří nezákonně překračují hranice a żádají si za to ještě pocty.

2 1
možnosti
Foto

No, vidíte. A napadlo někoho, že pomoc uprchlíkům může být třeba i ta, že Charita pomůže státu se začleněním křesťanských uprchlíků, které si naše země v uprchlických táborech vybírá a kteří by měli do naší vlasti dorazit někdy počátkem tohoto roku?

4 1
možnosti
Foto

Jenom otázka - jsou skutečně zaznamenány nějaké útoky na koledníky? Tím mám na mysli i útoky verbální, nejen fyzické. Dokázal byste je nějak, pane autore, zdokumentovat?

Jde mi především o to, že je pak potřeba začít pracovat na tom, jak koledníky pro příště lépe ochránit. Pokud iniciativa nevzejde od organizátorů sbírky, musí vzejít od těch, kdo sbírku chápou a přijímají ji jako potřebnou.

2 0
možnosti
PH

P82a42v53e82l 20H32o86r28á46k

13. 1. 2016 17:15

Fyzické útoky naštěstí ne, ale těch verbálních bylo prý až až. Informace pochází od dětí mých dobrých známých, které se sbírky osobně účastnily, takže dokumentovat je nedokážu

3 1
možnosti
ZB

Karma.Některým "vlastencům" asi již úplně přeskočilo,hledají "nepřátele a vlastizrádce" už všude.Může to být každý,Tři králové nebo naposledy pan Donutil a přečtená pohádka pro děti.To už je fanatismus....

4 0
možnosti
Foto

Fanatismus vidím spíše v tom, že se našim dětem vysvětluje, že je vada mít bílou pleť. Toto já osobně považuji hlavně za rasismus. Zkuste to samé napsat o černé pleti, snad Vám to dojde.

1 0
možnosti
Foto

Inu, největší "obránci tradičních hodnot" vůbec neví, že zrovna oni po těch hodnotách ponejvíce šlapou...

3 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik