Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu. To že vás nikdo neposlouchá není vaše chyba... dnes na TechNetu psali kolik lidi věří tomu,že Země není kulatá...

Nu..........ten co Zemi objel,ten ví,že je,ale ten co jezdí v létě na Macháč,pro toho je pořad placata....

0 0
možnosti

...zmínka o skutečnosti...že muslim nesmí mít na hajzlíku zelený dlaždičky ...a na zemi musí mít šipku k mecce.....je dle vás...."hloupě a hystericky šířená nenávist"....????8-o...možná byste měl léčit....

1 0
možnosti

Každý normální člověk si při sprchování taky sahá na intimní místa a není důvod, aby kvůli tomu nepodával ruku bližnímu svému, nebo jedl jen určitou rukou - protože se potom pořadně umyje. Jestli tedy u muslimů vznikl zvyk nejíst levou rukou, je vcelku jasné, jaký to asi mělo důvod. :-P Tu vaší svéráznou diagnostiku vzniku hemoroidů ani nehodlám komentovat, stejně jako význam Arabů v době vynálezu papíru.

1 0
možnosti

Jako vždy- skvělýR^. Děkuji.....................

0 2
možnosti

Taky si je nenecháte vzít ? :-)

0 0
možnosti

J53a47n 20P95a86l78l97a43s

20. 2. 2016 0:22

Dobrý večer, já jsem si hemoroidy uhnal na vojně, když jsme dlouhé hodiny dřepěli v kopřivácích na přetopené učebně a kvůli stejnokrojové kázni nemohli sundat ani saka, tudíž jsem se potil jako dveře od chléva. Připomínám, že vojna byla povinná, takže se nejednalo o mé špatné rozhodnutí.

0 0
možnosti

...tomuto exempláři vysvětlovat něco o vojně...je časem nadarmo vyhozeným....

0 0
možnosti

No tak si je tedy nechte ;-D

1 0
možnosti
Foto

A33l42e50š 79M46e85r89t58a

19. 2. 2016 19:46

Docela zajímavá debata o hemeroidech. Nedávno jsem o nich četl článek, tak přidám několik informací. Pán Horák má pravdu, že v zemích, kde se používají turecké záchody je výskyt této nemoci menší než u nás. Není to ale papírem, ale posezem při konání potřeby, který umožní dokonalejší vyprázdnění. U nás samozřejmě hraje roli i složení stravy a málo pohybu. Hygiena a pořádek není bohužel doménou arabského obyvytelstva, ale není možno paušalizovat. Pucoval jsem hajzlíky na vojně, občas navštívím veřejné toalety a tedy vím jaká dovedou být našinci prasata.

1 0
možnosti

Nenávist?

Ne, to ne. Ale když se dozvídáme o našich nových potenciálních spoluobčanech, že nejsou schopni zvládnout používání evropského záchodu, nutně v nás musí klíčit podezření, že budou těžko zvládat spousty dalších věcí a soužití s nimi nebude možné.

2 0
možnosti

Mne by zajimalo, porovnani mezi rozsireni bidetu v ceskych a arabskych domacnostech.

Myslim, ze tady bude odpoved na clanek.

0 0
možnosti

J40i31ř79í 19N24o86s33e93k

19. 2. 2016 18:38

Vy věříte tomu, že ve většině muslimských domácností mají bidet? A že bidet měl Mohamed na mysli, když pravidlo utírání se holou levou (nečistou) rukou vrazil mezi islámská dogmata?

A navíc - moc bych se divil, kdyby si většina muslimů mohla ve své domovině dopřát denně sprchu - nebo aspoň tekoucí vodu a mýdlo na omytí té pos.ané pazoury

:-):-):-)

1 0
možnosti

Rád bych se pana Horáka zeptal, jestli by stejným způsobem obhajoval i např. skupinu hokejových fandů, která by při kálení používala stejné hygienické návyky :-) jaké byly zmíněny.

1 0
možnosti

P62a90v74e52l 67H28o57r51á71k

21. 2. 2016 12:12

nikoho se nazastávám, pouze reaguji na zjednodušující;-( reakce a předsudky ve smyslu "kdo nekálí s námi, kálí proti nám". Arabové jsou lidé jako my a pokud k nim budeme takto předpojatě přistupovat, svědčí to pouze o naší zabedněnosti. Jen si všimněte příspěvků v diskuzi. Bavit se o špinavých záchodech v Čechách, nezmínit, jaká jsou mezi námi prasata, ale dělat apriori prasata z jiných lidí, jen proto, že nejsou Češi, mi zkrátka přijde ubohé. Ano, ubohé

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik