Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Zastřelení na místě bez soudu?

To u nás nebylo možné ani za 30.leté války.

I za toho svinského RakouskoUherska musel předcházet před popravou aspoň formální polní soud.

5 0
možnosti
TJ

Tak si to shrneme. USA mluví o možném dodání zbraní regulérní ukrajinské armádě, proto je válečný štváč. Rusko dlouhé měsíce přímo dodává zbraně, bojovníky a své vojáky separatistům, ale podle našich soudruhů je Rusko mírumilovné a válku nechce. To má logiku, že? Takovou tu rudou logiku.  ;-D

16 7
možnosti
Foto

On pan autor jinak neumí. Nemějte mu to za zlé. ;-D

9 4
možnosti
ZB

Rusko válku nechce a proto podporuje válku na Ukrajině...bez podpory Ruska by žádná válka na Ukrajině nebyla,to asi nechápete...Rv

14 14
možnosti
Foto

Musím s Vámi žít ve společném bytě a nebudu Vás snášet. A budete mě každý den fackovat. To ten byt nesmím ani oddělit přepážkou? A ani si k jejímu vybudování pozvat souseda od vedle?

Podivné myšlení.  Právo na secesi je přirozeným lidským právem.

6 6
možnosti
MN

Ano, vypadá to, že jediní, kdo chtějí válku mezi EU a Ruskem, jsou dnes Američané a pár jejich loutek na Ukrajině. Americkým jestřábům by zcela vyhovovalo oslabení jak EU, tak Ruska, zabili by dvě mouchy jednou ranou. Mají už zamluvená pohodlná divácká místa v lóžích, oni na jevišti být nemusí.

Teď se ukáže, jestli se v Evropě najde politik formátu Putina, který se dokáže tlaku Američanů vzepřít a obhájit suverénní zájmy Evropy. A válka není v zájmu Evropy.

14 12
možnosti
Foto

Správně paní Nečasová, když si Rusko mohlo do současné doby vzít co chtělo, tak je je správné  mu  dát Ukrajinu. USA je nastolik drzé, že si dovolí poukazovat na brávo Ukrajiny bránit územní celistvost a ohánějí se  mezinárdoním právem. Co si ti jestřábové dovolují, že ? Oni si dovolili, že komunismu ve východní Evropě skončil. Prostě nám komančům nikdo nebude milované Rusko pomlouvat. ;-D

10 5
možnosti
VT

Kdyby tak začala válka mezi Kentucky a Tennessee. Komu by McCaine dodal zbraně? V Evropě je to jedno. Předpokldám, že by na mapě Ukrajinu ani nenašel, ale zbraně tam lifrovat chce za každou cenu.

9 6
možnosti
JT

Pěkná hloupost. Zbraně jsou dobrým byznysem jen když na za ně odběratel může dobře zaplatit. Což o Ukrajině určitě neplatí.

2 0
možnosti
JH

typka uz s dost velkou pravdepodobnosti nikdo nikdy neuvidi.....tak jak je na Ukrajine zvykem u nepohodlnych......a je jedno jestli je prezidentem ten nebo ten, protoze mafie to je vzdycky a na UA se nikdy nejednalo v rukavickach

3 1
možnosti
JS

J25a65n 82S94e63m47i17k

9. 2. 2015 13:46

"ty, kdo jsou na frontě, nejspíš ani trochu nepotěšil zákon, který včera přijal kyjevský parlament, že totiž za neuposlechnutí rozkazu lze potrestat vojáka i zastřelením bez soudu na místě"

neni tohle mozne standardne v kazde armade v bojove situaci?

4 2
možnosti
MN

Myslím, že je to možné jen při vyhlášení válečného stavu, což na Ukrajině vyhlášeno nebylo.

2 6
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1624x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik