Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Tak mě přijde, že ten Ukrajinec docela trefil. Rusko stále 'nezištně' výzývá ke spojení sil proti IS.

A očekává za svůj vklad od západu jen maličkost - zrušte sankce a zapomeňte na Krym a UK, čili s čertem proti d'áblu. no neberte to.

0 0
možnosti
Foto

Ano tyto zprávy rozšířuje hlavně ukrajinský poslanec Geraščenko.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/ukrajinsky-objev-za-utoky-v-parizi-jsou-stopy-kremlu/

Je to ten poslanec, který má Internetové stránky, kde se zveřejňují jména ruských pilotů bojujících proti Islámskému státu, aby se islámští teroristé mohli pomstít rodinám těchto pilotů.

Toto všechno za podpory zemí EU, takže ať se jdou Francouzi s celou EU vycpat se svými frázemi o boji proti teroristům, když ve skutečnosti podporují nejen islámské, ale i ukrajinské teroristy.

Vždyť po boku ukrajinské armády prokazatelně bojovali čečenští teroristé a u Debalceva padl jejich čečenský generál:

http://zpravy.idnes.cz/v-boji-s-proruskymi-separatisty-padl-cecensky-general-munajev-pby-/zahranicni.aspx?c=A150202_222105_zahranicni_fer&galerie

Pro Vás karma R^

1 3
možnosti
SN

:-)....Při Vašem mládí....klobouk dolů !  R^R^R^

0 2
možnosti
Foto

J94a11k64u87b 34R88o77t53h

18. 11. 2015 13:12

Že jo? Takhle sofistikovanou kravinu bych čekal spíš od starších.:-/

3 1
možnosti
Foto

J36a69k50u29b 65R86o63t31h

18. 11. 2015 13:03

Fascinující. Někdo pronese něco v tom smyslu, že ta či ona událost se někomu hodí do krámu, a místní dumajev z toho udělá titulek a text - Může za to. Logika hodná nějaké ceny. Nějaké veselé, aby se laureát necítil trapně.;-€

3 3
možnosti
PH

Myslím si, že na pravou míru by to vše uvedl politický geograf soudruh Romancov.:-)

2 1
možnosti
PH

P74a11v70e21l 85H93o25r49á19k

18. 11. 2015 12:12

no to teda jo:-)

1 1
možnosti
SB

Nemám Rusko rád, ale naprosto nechápu, jak by Rusko mohlo nést odpovědnost za to, že západoevropské státy dávají přistěhovalcům takové sociální výhody, že ti sem chodí jak na běžícím pásu. Též nechápu, jak by Rusko mohlo ovlivnit, že naši lidé vyvěšují nápisy "Běženci, vítejte". Nechápu, jak by Rusko mohlo ovlivnit, že například rektor jedné z našich universit uděluje stipendia těm, kteří jezdí pomáhat do uprchlických táborů (tedy student dostane stipendium za něco, co nesouvisí s jeho studiem!). Nechápu, jak by Rusko mohlo ovlivnit to, že Schwarzenberg jich tady chce několik stovek tisíc a že nám je chce přidělovat i do bytů. Nechápu, jak Rusko může ovlivnit to, že když muslim utíká před policií, maďarská kameramanka mu podrazí nohy (tedy spolupracuje s policií), tak celé Evropa jí za to vláčí tiskem a Real Madrid mu tomu Arabovi nabídne místo fotbalového trenéra jenom proto, že je to chudinka diskriminovaná.

Za nic z toho Rusko nemůže.  Lze připustit, že by třeba nějak podporovalo to proudění přistěhovalců sem, ale na naši reakci na ten proud už Rusko mít vliv nemůže. To už je plně v našich rukou a my po této stránce prohráváme na plné čáře.

9 0
možnosti
SB

Oprava dvou překlepů:

... tak celá Evropa ji za to vláčí tiskem

0 0
možnosti
VK

Koukám, že otázka komu to prospělo, se smí pokládat jen někdy....Jinak odpověď bude vždy jiná. Podle toho, kdo na ní bude odpovídat. Jinak odpoví ukrajinec, rus, američan, arab....

2 1
možnosti
SB

To, že něco někomu prospělo, ještě neznamená, že on to zavinil.

Když budu utrácet své peníze v sázkových kancelářích, též to prospělo těm sázkovým kancelářím, ale nic to nemění na skutečnosti, že mě k tomu nenutily a že to bylo jen a jen mé chybné rozhodnutí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1624x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik