Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Gratuluji k zachování vlastního rozumu!

Žijeme v době, kdy si říkáme, že jde zde pluralita názorů, ale v reálu to vypadá tak, že ten kdo nepapouškuje názory z ČT nebo iDnes, tak je automaticky označkován za rusofila a bolševika. A každý takový kdo má jiný názor, tak prý podlehnul ruské propagandě. 

A ano, máte pravdu, situace už je tak daleko, že tyto názory šíří i nejvyšší vedení EU - každý kdo z politiků nesouhlasí z kroky Bruselu je Bruselem označen jako diktátor! Šef EU Jean-Claude Juncker, který byl do čela pouze dosažen a nebyl nikým zvolen, minulý týden označil legitimně miliony Maďarů zvoleného Orbána "diktatorem". 

http://zpravy.idnes.cz/riga-summit-vychodni-partnerstvi-orban-juncker-ft3-/zahranicni.aspx?c=A150522_135917_zahranicni_aha

Situace v Madarsku je stejná i v Rakousku, je tomu přesně rok, co rakouská vláda dělala před Putinem pukrle, po té co ten přijel do Vídně aby podepsal s Rakouskem dohodu o vybudování větvě Southstreamu, neboť Rakousko nechce být odkázano na to jak se vyspí fašistická vláda v Kyjevě a jednoho krásneho dne Rakušanům zastaví transfer ropy z Ruska přes Ukrajinu. Česká média ale zrovna jaksi o tom zapomněli referovat...Rakousko je úplně  "jinde" než Maďarsko, odhlasovalo si mj., že americký konvoj nepojede přes jejich zemí a to nejen ted, ale ani v budoucnu. Existuje pro to výstižnější slovo než "suverenita státu"?

A Vaše: "Proč jen to, probůh, čeští politici ne a ne pochopit?!" - Protože my máme ve vedení země politiky a né státniky!

0 0
možnosti
Foto

„Proč jen to, probůh, RUŠTÍ politici ne a ne pochopit?!“

Jednostranné až neskutečně.

3 9
možnosti
Foto

Aha, fanklub,tak to jo.

0 0
možnosti
PR

Stale stejne texty,stale stejna ruska propaganda.Delejte to chytreji,tupa propaganda se obraci proti tvurci.

4 9
možnosti
KD

Americka propaganda je lepsi ? :-))

3 1
možnosti
Foto

Velmi dobře popsáno. Karma R^

11 2
možnosti
VK

Nemám rád ruskou propagandu. Jestlipak víš Horáku, koho měl putin na mysli, když mluvil o tom, že jsou schopni ovlivňovat rozhodování EU? Ano, uhodl jsi. V první řadě Maďarsko a Slovensko. Zeman by taky rád.

4 11
možnosti
KD

Kazdy ma neco rad, je dobre, kdyz si muzeme vybrat.

2 0
možnosti
MK

Nechci ani válku, ani přátelství se vzájemným obchodem. Válka je špatná z principu. Vzájemný obchod nelze uskutečňovat s nedůvěryhodným partnerem, což je případ právě Ruska. Nechci od Ruska nic jiného, než aby nás nechalo na pokoji. Dokud bude Rusko slyšet pouze na hrubou sílu, tak se žádný lepší vztah vybudovat nedá.

8 8
možnosti
KD

Rusko ti neco dela ?

5 1
možnosti
PS

Opět špatný článek. Ode mně díky nečekejte, vaše východní sympatie jsou mi nesympatické. Cesta Maďarska do přátelského objetí s putinem nepřinese nic dobrého nejen EU, jejíž jsme členy, ale ani pro nás. Stačí, co předvádí náš prezident.

7 10
možnosti
KD

Dejte lepsi, treba jak padnout do naruce Posselta.

4 1
možnosti
OK

Máte pravdu, Maďarsko se s tím nemaže. Ono se vyléčilo z evropské nákazy demokracií (ostatně demokratická historie Maďarska je vskutku střízlivá) a nasazením totalitních praktik dosahuje vyšší efektivity fungování státu, samozřejmě za cenu ústupků, jakými jsou takové "zbytečnosti" jako nezávislost médií či ekonomická (zatím jen) eliminace nepohodlných.

6 4
možnosti
TP

T88o22m57á34š 98P79í64c21l

25. 5. 2015 17:41

Zkusme Maďary poučovat o nezávislosti médií až poté, co se podíváme na večerní zprávy na ČT (i dalších stanicích), ano?

16 3
možnosti
BK

R^, opět skvělé. Moc Vám děkuji:-).

13 3
možnosti
OK

Blaženko, musíte mít radost, že je tu tolik moudrých blogerů.

3 3
možnosti