Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ať si klidně zabavěj pračku, ale proboha pravému dlužníku a ne komukoli na základě doměnky exekutora!! Rv [>-]

0 0
možnosti
Foto

Podívejme se na to z jiné perspektivy - k čemu má asi tak sloužit povinné přihlašování k trvalému pobytu v podnájmech? Když bude dlužit nájemník, může se krásně zabavit i majetek pronajímatele, že?

0 0
možnosti

Nemám rád Blažka ani Kalouska, ale můžete  doložit ty Vaše řeči??? V opačném případě jste horší, než všichni politici, protože takové řeči můžeme říct o každém. "Blažek manželka exekutorská ...žijící z podvodných zakázek i s manželem velmi dobře známé z kriminálního podsvětí a kauzami za milióny  Kalousek mafiánský kmotr přicházejí o výdělek"

0 0
možnosti

Hele, ty mladý techniku: už ti někdy nějaký hajzl dlužil a na všechnu snahu o domluvu či na pravomocné rozhodnut soudu ostentativně kašlal?? Asi ne, co? Pak teprve nastupují exekutoři a jejich zásah by pak měl být co nejtvrdší = výchovný, aby se nám tady dál nerozrůstala ta obrovská smečka pohodlně žijících parazitů, která už teď čítá kolik set tisíc osob!

0 0
možnosti
Foto

Hele, vy starej chytrolíne. A už vám nějakej hajzl vyluxoval účet, aniž byste se sám u kohokoliv zadlužil a soud navzdory zákonům pravomocně rozhodl, že ten hajzl je v právu a vy máte držet hubu a krok, protože silnější pes mr**?

3 0
možnosti

On někdo někoho nutil se zadlužovat a brát si půjčky? Teď nepočítám lidi s mentálním postižením, retardací, zmatené seniory apod.

2 0
možnosti
Foto

K dluhu přijdete ani nevíte jak. Stačí, že si nějaká státem zřízená organizace ohne zákon jak se jí zlíbí nebo třeba operátor vám naúčtuje něco, co jste si neobjednala, nebo soudce bude línej si aspoň přečíst zákon, podle kterého vás odsoudí a spolehne se na tvrzení žalobce.

1 1
možnosti
Foto

Kalousek je prototyp bezcitného monstra bez kapky empatie. Co byste po něm chtěli?

1 1
možnosti

;-D;-D;-D Kalousek může za fšecko...

2 1
možnosti
Foto

Motorem dnešní společnosti je konzum a hromadění majetku. Současně se systémově vnucují nemajetným půjčky a pomocí exekutorů se vynucuje vyšší zisk poskytovatelů peněz, příjem právníků a soudů. Ale vše má své pro i proti.

 Věřím, že dnešní stav dlouhodobě povede k nárůstu svobody lidí, kteří budou žít bez majetku a bez starostí o něj, přestanou si půjčovat a zaměří se na rozvoj sebe samých. S většinou nemajetných a bez poptávky po zbytečnostech bude možno exekutorský zákon zrušit celý, protože dluhy mezi podnikateli se řeší podle zákona o konkurzu a vyrovnání a to je úplně jiná píseň.

1 1
možnosti

Zvláště když zvítězí konečně zdravý rozum a budou se zákony přijímat jen takové, aby obě strany byly spokojeny. Více v článku:

http://hannig.blog.idnes.cz/c/450840/hrozba-ktera-plizive-nici-statisice-exekucni-zakon-120-2001-sb.html

R^

0 0
možnosti

Anebo blbnou v bankách, protože by nikdy neměli půjčit nespolehlivým klientům. V tom je kouzlo půjček - po jejím poskytnutí je dlužník a jeho zdraví a schopnost splácet dluh tím nejdůležitějším. Je zákazník a mělo by platit i zde, že je pán. Nebo se mýlím? Je jiná doba, zákazník vyhazuje vrchního? Ne. Takže platí náš zákazník, náš pán. Hyenismus, kdy o všem rozhodují peníze, bude pomalu ale jistě vymýcen.R^

1 1
možnosti

A co může ta ožralá hlava vymyslet.

2 1
možnosti

Doufám, že na Kalouska jednou dojde, i Mrázek si myslel, že nad něj není !!

4 2
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik