Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

NATO láká Ukrajjnu? To musely být hodně vysoké štafle, ze kterých jste spadl. Přesně v ruském stylu - lež na lež nebo černá je ve skutečnosti bílá. Věříte tomu co píšete?

0 0
možnosti

... pro některé generály je válka jedinou možností plné seberealizace - jen v ní se mohou předvést. jen v ní mohou uplatnit, co se naučili - tak se nedivte, že po ní tak prahnou... a taky je to pro ně otázka prestiže - když nebudeme mít pořádného nepřítele, nebudeme brát armádu vážně, a někdo by mohl začít přemýšlet, jestli fakt tak nutně potřebujeme nakupovat další a další předražený válečný šrot...

1 0
možnosti

Ruská propaganda se dlouhodobě snaží vytvořit dojem, že Západ (USA/NATO) se snaží vyvolat válku s Ruskem. Je to samozřejmě naprostý nesmysl, ten strašák může fungovat pouze v Rusku. Nikdo s rozumem v hlavě nechce válku s Ruskem, znamenala by totiž konec světa. Ví to Pavel, i všichni ostatní, kterým zbylo alespoň trochu zdravého rozumu.

To, že je Rusko nebezpečné všem státům v jeho bezprostředním okolí, je prostý fakt, na Ukrajině to vidíme v přímém přenosu. Ani v nejmenším se nedivím, že mají zájem o vstup do NATO a myslím, že je tam ani nikdo nemusí moc lákat. Pobaltské republiky děkují Bohu, že na ně Rusko, díky NATO zatím nemůže.

Je naprosto nepochybné, že současné Rusko je nebezpečný agresor a příprava na možný konflikt je tedy, objektivně vzato, v naprostém souladu se zdravým rozumem. Obava z Ruské agrese a rozpínavosti je naprosto legitimní. Rus stále východní Evropu považuje za svoji ztracenou kolonii a tak pomalu zkouší, jak velký kus si může zpátky ukousnout, aniž by ho někdo pořádně praštil přes pazoury.

Nemohu s Vámi souhlasit, pane Horáku. To Rusko neustále zkouší, kam až může zajít a co vše si civilizovaný svět nechá líbit. Pokud skutečně vznikne globální konflikt, bude to patrně z důvodu ruské agrese a nikoliv proto, že ji někdo důvodně předpokládá a snaží se na ni připravit :-/

4 1
možnosti
Foto

Tu snůšku nesmyslů jste slyšel v naší ČT?

Můžete mi napsat, kde se mohu dostat k ruské propagandě?

NATO není agresorem, když jeho země napadly Srbsko, Irák, Libyi a výrazně se podílely na válce a rozvratu Sýrie?

1 3
možnosti

"Kdo byl někdy v Rusku, povídal si s lidmi, chodil s nimi do sauny a na pivo, na šašliky a vodku nebo do divadla a na operu, musí si při čtení generálových hlášek klepat na čelo".

Ti kteří jsou spokojeni jen se stakany vodky ovšem v Rusku nevládnou, ale vládne tam stále stejná garnitura s imperiálními choutkami, proti nimž je generál Pavel pacifista.:-)

8 6
možnosti
Foto

Je to nastrčená figurka, trapný poskok z jakési pidizemičky. Jeho úkolem je vytvářet zdání, že velmocenská politika USA je i v zájmu jeho evropských satelitů. Bohužel, je to však jen v zájmu tohoto potentáta. Česku dělá jen ostudu Rv

6 12
možnosti

Lákání Ukrajiny do NATO? Přesně v ruském stylu - je to naopak - a tak je to v Rusku se vším - bílá je černá, lež je pravda atd.

6 3
možnosti
Foto

Vstup Ukrajiny do NATO byl jedním z pilířů Majdanu. A ne, že ne.

5 1
možnosti

Politika je umění možného a souhlasím s nebožtíkem Genscherem, že s Ruskem se vždy musí jednat jako s velmocí (i když skřípáme zuby). Možná za sto let to bude jinak ale dnes ne. Vojenská konfrontace je nesmysl, už za mého mládí se říkalo, že živí by záviděli mrtvým. Islám je problém č.1, ne Ivan.

18 1
možnosti

No jo, ale nějak vám uniklo, že skrytě za evropské problémy s imigrací, Rusko zbrojí a zbrojí. Hlavně pořád platí: "je to říše zla".

6 5
možnosti

Nene, on se chová naprosto logicky, podle mota...koho chléb jíš toho píseň zpívej....je to asi jako Klaus, který pomlouval EU, co mu hrdlo stačilo, a když to nestačilo tak pomlouval EURO, válku potřebují USA a nechtějí ji mít doma a tak jim máme posloužit my ve své naivitě...oni vyprovokují Rusy k nějaké nepřeloženosti, případně to udělají jako Hitler, když řekl, že Poláci přepadli NĚMCE a že se palba opětuje. Budeme se ještě divit co s námi USA udělají....USA nemají strach z RUSKA, ALE MAJÍ STRACH Z EU.

Účelem je zdeptat EU a evropskou jednotu...a pokusy o sjednocení Evropy vždy někdo nějak ukončil obrovskou válkou....

4 7
možnosti

Zajímavá konstrukce, poněkud odtržená od reality.:-)

Proč by se měly USA bát EU, která svou neschopností řešit jakýkoliv důležitější problém a sobeckým jednáním většiny členů, má sama problém se svou existencí.

To neustálé přesouvání viny za cokoliv špatného na USA působí někdy až legračně a poněkud zakomplexovaně, ale asi je to záměrné a u velké části populace samozřejmě oblíbené.:-)

Je třeba hledat nepřítele, aby se odvedla pozornost od vlastních chyb a agrese, taková klasická Goebels - Putinovština.

3 1
možnosti
Foto

Přečetla jsem si článek a autor vyznění slov Pavla posunul jinam. Rusko Pavel označil za nebezpečnou zemi, jež v moderních dějinách většinou vládla, kontrolovala a většinou se nesnažila o mírovou koexistenci. To je tak asi vše a posléze se soustředil na struktury NATO, požadovaná 2 procenta účastníků států z HDP v rozpočtu NATO, na nutnost zachování NATO jako principu kolektivní obrany a proti těm, kdo chtějí NATO rozpustit. Mimochodem o tom řečnil i Donald Trump, jenž by snad i NATO rozpustil anebo celé překopal. Hovořilo se zanedbaném stavu armády Ukrajiny za 25 let, o možnost splnění standardů do roku 2020 aby mohla případně vstoupit do NATO, hovořilo se o špatných standartech úrovně obrany v zemích NATO a o tom, že se Ukrajina má sama snažit a sama si budovat svou vlastní bezpečnost. Naopak ve svém rozhovoru sdělil, že by se Ukrajinci měli zbavit pocitu, že je vše řízeno z Moskvy. Ukrajině doporučil, aby si upravila legislativu. K útoku na Rusko nenabádal.

10 1
možnosti

M19i34l51a48n 87K44e49s97l

30. 4. 2016 21:43

Cca 50 let Rusko mírově koexistovalo se západem.Vzájemně si vyhrožovali,obviňovali,provokovali a vyráběli atomky.Když to bylo již hodně ostré tak se sešli a dohodli.Proč to bylo v minulosti možné a nyní to nejde.Protože na západě i východě byli lidé,kteří věděli co je to válka a uvědomovali si,že jeden ani druhý by v ní nezvítězil.Neměli rovněž odvahu lidem říkat,že něco takového připravují.I nyní si nedovedu představit,co by se dělo u nás,na Slovensku,v Německu,Maďarsku i v ostatních evropských zemích, kdyby k něčemu mělo dojít.Na příklad takové Německo,co může - v případě vypuknutí války mu povstanou muslimové.Jinde to nebude lepší.Generálové NATO pořád se snaží vsugerovat jak jsou důležití.Budou pořád cvičit a připravovat se na Rusko.Kdyby táhli do Sýrie a pomohli Asadovi jako Rusáci o tom nechtějí ani slyšet.

4 2
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik