Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J54a79r45a 11R72a41n57k

2. 9. 2014 2:19

Jak vidite, neni Estonci prilis podporovan, ale jako humor dobreR^

Käsper as a publicist is also supportive of Russia and Russian president Vladimir Putin and has expressed nostalgic attitudes to some aspects of the Soviet period – none of which is common in the Estonian public. Käsper (a Russian philologist by education) has also translated into Estonian a number of works by Russian authors.

1 1
možnosti

..... Kaspera neznám, ale ináč to je přesně můj šálek čaje ....pééérfektR^

2 2
možnosti

Proc by ho nekdo porazel? Jenom aby se neporazil sam.

1 1
možnosti
Foto

je to tu sraz kremlofilů.....ale překvapivě máte karmu i ode mě, který by nejraději viděl ruského fuhrera na prkně. Článek jsem s chutí přečetl, ač kremlofob.;-)R^

5 3
možnosti
Foto

Zkuste oslovovat diskutující slušně, bez nálepek. Od toho to začíná, aby byli lidé schopni spolu vyjít.

7 3
možnosti

Pěkné. R^Zas to s námi nemůže být tak špatné, když jsou mladí schopni o tomhle uvažovat...

4 2
možnosti

rekl hodne pravdy a nemyslim si, ze by to bylo brano jako ironie. Smutna doba je to zejmena pro civilisty na Ukrajine, na jejim vychode. Smutne je to, ze dnes a denne vidime jak tam lidi trpi a jejich vlada neni schopna usednout k jednacimu stolu a rici DOST zabijeni. Cim dele bude tato valka trvat, tim mene pravdepodobne je, ze Ukrajina bude moci pokracovat jako jednotny stat. Mate pravdu ze je treba se divat s urcitym nadhledem. Dnes jsem napr. po shlednuti videa na youtube zjistil, ze povstalci pouzivaji i ceske lehke kulomety - inu jsme dobri!

5 2
možnosti
Foto

Dobrý příspěvek. Když mají v Pobaltí humor, tak to není s nimi tak špatné.

11 1
možnosti
Foto

I31v25a51n 30M50a85r36e24k

1. 9. 2014 19:39

Ano už i A.H. svého času vytruboval že Rusko je "kolos na hliněných nohou" a za pár let se přesvědčil že stlačil "ocelovou pružinu" a nestačil se divit  ! ! ! 8-oRv

7 3
možnosti

A.H a J. S. byli oba trpaslici kteri si vylezli na horu, a zbuchli oba. Stalin sice s podporou spojencu se udrzel dele, ale ta jeho rise taky zbuchla. A Putinovi se stane to same. Dalsi trpajzlik.

5 7
možnosti

kdyz se podivate na tu mapu, tak uvidite ze vse do casu, obrovska zeme a prehrsle Rusu, a stale se scvrkavajici populace, jedine prirustky jsou muslimove, a uz je jich tam vice nezli na Zapade, ale ani o ty nejde.

Ta zeme dole, v zelene barve, ma skoro 2000 milionu pracovitych lidicek kteri se s nesmirnou vervou rozlezaji do celeho sveta. A na tu bohatou (na rostne i nerostne bohatsvi) si davno delaji zuby. A jsou radi ze se Vova zabira zbytecnou Ukrajinou, takze to asi v budoucnosti bude nejak jinak, nemusi Rusove vymrit, staci kdyz se Cinane daji na pochod, dnes uz take maji atomovky a jejich armada cim dal tim vice vyzborojena, dokonce jejich stihacky jsou lepsi nezli nase.

Nechme se prekvapit, copak my, ale mozna i Rusove budou prekvapeni

4 5
možnosti

no pekny popis nepeknych vyhlidek R^

3 1
možnosti

Karma pro Vas i pro Kaspera.

10 1
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
jsem technik, který se zajímá nejen o techniku, ale i o duši, českou náturu, sport a přírodu

Seznam rubrik