Diskuse

Psí oči

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EB

Eva Bednářová

8. 1. 2008 10:30
Stafford

Mám amerického stafforda a dávám vám za pravdu. Zrovinka nedávno byl nemocný a jeho oči nebyly co dřív. Byl hodně nešťastný. Navíc jsem si všimla, že mají jedno společné. Náš Rendy, když je na veterině vždycky tam radostně pobíhá a paní doktorku má moc rád.

0 0
možnosti

P. Bohuslav

8. 1. 2008 9:12
Článem mně trochu mate. Pletou se mi v něm osoby.

Protože nerozumím přesně článku, prosím o upřesnění, abych lépe pochopil.  Černobílá kravička Milka je s tím telefonem?

0 0
možnosti

plech

7. 1. 2008 23:38
Tak jsem

to přestal číst od slova kravička. A pak už nevim. ;-D

0 0
možnosti

Marie

7. 1. 2008 22:43
KARMA! nemám co dodat

staffordi jsou člověku nebezpeční pouze svojín láskou. Konečně někdo nastavil mýtu o bojových osech zrcadlo. Nemám stafíka, ale brazilskou dogu a mám stejné zkušenosti. Více takových blogů paní Malá.

0 0
možnosti

Vladana Malá

7. 1. 2008 22:46
Re: KARMA! nemám co dodat

Nelze než souhlasit. Rčení, že stafíci jsou nebezpeční pouze svou láskou, vpravdě vystihuje charakter tohoto a příbuzných plemen. Dokáží zvalchovat čisté oblečení, svými chlupy poset celé černé čisté kalhoty a do obličeje člověku vtisknout velmi vlhký polibek. Plemenat jako brazilské fily či argentinské dogy jsou  jen dalšími z plemen, která jsou mi více než sympatická. Na téma pojmu "bojová plemena" by se dalo napsat X blogů, možná máte pravdu, že by stálo za to, se do nějakého takového pustit.

0 0
možnosti

Vladana Malá

7. 1. 2008 22:06
Jarko

pes je takový, jakého ho vychováte. Zbraň lze udělat ze stafa nebo ovčáka či dobrmana. Problém je ten, že když se zakousne staf, je to horší, než když se zakousne ovčák. Každopádně 9ti letou zkušeností mohu potvrdit, že je-li staf vychováván s láskou a je v kontaktu s lidmi, je to obrovský mazel. My osobně nemáme problém vůbec s agresivitou vůči lidem. Pokud máme problém s agresivitou, pak vůči psům- klukům. Ale jak říkám, je to o výchově a o majiteli psa.

0 0
možnosti

Jarka

7. 1. 2008 22:04
karma

R^VJa sama ze stafordu dobry pocit nemam, ale ze sveho okoli jsem slysela, ze jsou to velci mazlove.

S tim pohledem souhlasim. Nas vlcak nahanel kocky a jednoho velkeho cerneho kocoura nahnal do rohu a dorazel na nej. Kocour se branil a pak ze ozvalo strasne kviceni. to ho sekl do oka. Veterinar nam rekl ze nemuze nic delat, po celem oku cara, ze se uvidi, jestli ma poskozene oko tak ze oslepne nebo ne. Cely vecer za mnou chodil, narikal, daval si hlavu do klina... byl to typ psa, kteremu staci pohlazeni rano, a pak byt obcas pobliz, kdyz je rodina pohromade. Mazlit se nechal, ale sam ho vyhledaval rano :-). to byl hrozny zazitek, videt zvire trpet a zaroven prosit o pomoc, a nemoci nic udelat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4620x

Seznam rubrik