Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel

28. 2. 2008 15:42
Firma DOVE ?

Dove je znacka patrici firme Unilever...

0 0
možnosti

Pepa

23. 2. 2008 10:46
baba bez brucha jako hrnec bez ucha

jsem tuhle slysel nekde. Vyzably roztekany holky  jsou k smichu, nemaj sex appeal, navic po ctyricitce jsou k placi. Par kilo navic nevadi vubec, naopak, vetsina takovejch holek je mnohem odvazanejsich i ve vztazich a v posteli, co je ale fakt neprijemny, kdy je zena "povolena/roztekla",  ale to plati urcite i naopak.

0 0
možnosti
S

mrcha

11. 2. 2008 23:48
Proc jsi tak blba?

A proc pises? Tak bych se mohla ptat autorky.

0 0
možnosti

real_goldie

7. 2. 2008 11:05
Je snad autorka nesvepravna?

1) Je velky rozdil mezi stihlosti a vychrtlosti. Pro lidske telo je optimalni stihlost a to nejen z estetickeho ale i ze zdravotniho hlediska. Proste hromadit tuk neni zdrave zrovna tak jako bejt vychrtlej.

2) Povazuje nas vsechny autorka vcetene sebe za nesvepravne tupce? Mam svuj vlastni rozum a tim se ridim zda se mi neco libi nebo ne. To ze magaziny prezentujou stihle a vysoke modelky a ne male a tluste je proto ze vetsine se libi stihle a vysoke. Kdyby to tak nebylo, prezentovali by neco jinyho.  A naopak, kdyby vsechny magaziny prezentovali jako ideal krasy slecny s vyskou rovnou vaze (150 cm a 150 kg pro ty slabsi) tak mne nikdy nepresvedci ze se mi to libi.

0 0
možnosti
S

Stiller

6. 2. 2008 20:19
Hollywood nam propaguje

typy , ktere vypadaji jako po navratu z Dachau, ale ve svych cartoon nebo animovanych filmech, ktere vetsinou kresli muzi, jsou zeny oblych tvaru. Vazne chcete vesak? Nebo zenskou, kterou s potesenim placnete pres zadek? Ja mam rad zeny typicky zenske, spravne krivky. Pokud je zena nadmerne vahy a ma spravny tvar, tak ji radeji vidim, nez ty vyzable chudinky, ktere vypadaji ze vsech stran stejne ploche jako prkno.

0 0
možnosti

Mira

6. 2. 2008 20:15
Tak nevim

Pravda je ze 'plne tvary' byly behem poslednich cca 1000 let modni pouze jednou - v obdobi Baroka, pokud vim, tak ani klasicismus, ani renesance, ani modernismus a dokonce ani obdobi gotiky nezvecnovalo macate zenske v roli idealu krasy...stihlost byla uz pradavna povazovana za krasnou, a proto neni prehnana hysterie na miste. To  co podle me zpusobuje anorexii a bulimii daleko casteji je nezdravy zivotni styl, kultura celebrit, nefunkcni rodinne prostedi a celkove vypraznena spolecnost.

0 0
možnosti

a.riadne

1. 2. 2008 10:59
souhlas i nesouhlas

     Přiznám, že souhlasím jen tak  částečně.  V dnešní době  je mnoho lidí na obou stranách extrému. Ano je spousta anorektiček a bulimiček, kteřé se chtějí podobat vyretušovaným modelkách, na druhé straně je  faktem, že společnost nehorázně tloustne a množství mladých kredenciozních dívek co chodí po ulicích tento fakt potvrzuje. 

     Takže  rozhodně nejsem pro ustupování od  trendu štíhlosti. Jde o to, aby si lidé uvědomili co je  a co není zdravé. Pak je možné pro sebe něco dělat. A zdravé štíhlosti nějak docílit nebo se jí apsoň přiblížit.Ideálem není být  vychrtlý ani  boubelatý, ideálem je být zdravě štíhlý.

      A jedna soukromá poznámka  čím dál tím více  si člověk hubený připadá  jako "vyvrhel". Doba začíná doopravdy spět k tomu, že ti hubení jsou špatní a hned jsou zařazeny mezi  magory dietářské. Přitom je mnoho lidí, kteří jsou prostě od přirody hubení. :-©

0 0
možnosti
JK

regulator

31. 1. 2008 17:57
..ZENA...............musi byt,hezka,mila,stihla a pritazliva

.....ponivadz pak  manzilka motivuje.....a muzik snasi lip na hnizdo......................vidte?;-)

0 0
možnosti

Hopsanda

1. 2. 2008 6:55
Re: ..ZENA...............musi byt,hezka,mila,stihla a pritaz

A chlap musí domů nosit měsíc co měsíc statistíce, vypadat jako Johnny Depp až do sedmdesáti, být kanec v posteli a každý den umývat nádobí... pak ženušku motivuje, aby s ním strávila byť jen minutu svého drahocenného času ;-D

0 0
možnosti

Gin

31. 1. 2008 11:44
Kam se poděly?

Ty ženy oblé tak krásně,|

Ptáte se, kam se poděly?|

Když nepíšu pod blog básně, |

Najdejte u mne v posteli.|V

0 0
možnosti

Markéta H.

31. 1. 2008 3:46
Umřít hlady

  v dnešní době a v takzvaně "vyspělém" světě je příšěrný způsob smrti. Tak nepatřičný a zbytečný...díky za článek.

0 0
možnosti
MD

mikd

8. 2. 2008 16:58
Re: Umřít hlady

R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4620x

Seznam rubrik