Návrat

Poslední blog jsem napsala v listopadu 2008. Tedy to bude skoro pět let. V uplynulých dnech jsem učinila rozhodnutí, že se k psaní blogů vrátím. Jen to  budou asi trošku jiná témata, kterými bych se ráda zabývala.

Budu psát o tom, co si myslím, že je zajímavé. O čem má smysl a důvod psát.  O běžných věcech, o zajímavých věcech. O vlastních zkušenostech z různých oblastí života. Čtenářům mého blogu bych tu chtěla nechat krátký vzkaz – protože respektuji to, že lidé mají tendence vyjadřovat se k názorům ostatních, komentovat je, nebo psát vlastní názory a postoje a připomínky , budu nechávat prostor pro tyto připomínky a názory v diskusi.

Prosím ale všechny, zejména některé z Vás, kterým stále leží v žaludku aktivity taktéž blogera na idnes.cz pana Malého, případně mé aktivity a činnost z let minulých , dovoluji si Vás požádat – zkuste se v diskusích vyjadřovat k tématům blogů, pište do diskuse (budete-li mít chuť sdělit připomínky a názory, které budou věcné a budou se týkat problematiky blogu), abych kvůli nepatřičným komentářům nemusela řešit problém zablokování diskuse. Podotýkám, že s aktivitami, které řadě lidí leží v žaludku, nemám již nic společného.

Pokud by někdo přeci jenom neodolal a měl tu neskonalou touhu vyjádřit se k aktivitám pana Malého nebo mým aktivitám z minulého období (a stávalo se to tu bohužel často), prosím, stačí když v diskusi napíšete, že žádáte o můj privátní kontakt (mail), kde byste mi mohli vynadat a já Vám to pošlu.

Děkuji Vám a doufám, že alespoň některým z Vás se moje nové blogy budou líbit.

přeji Vám hezký předprázdninový víkend.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladana Petržilková | neděle 23.6.2013 10:00 | karma článku: 7,86 | přečteno: 483x
  • Další články autora

Vladana Petržilková

Ta naše ústava česká!

1.8.2013 v 9:12 | Karma: 11,44

Vladana Petržilková

Chcete si koupit motorku?

31.7.2013 v 8:28 | Karma: 21,68

Vladana Petržilková

Vikingové

30.7.2013 v 8:46 | Karma: 15,52

Vladana Petržilková

Ach ti Windsorové!

29.7.2013 v 8:35 | Karma: 11,66