Hnus fialovej......teda oranžovej

Tak pěkně děkuju. Všechno nejlepší k Tvým narozeninám milá republiko. Oblékla ses nám do oranžova. Jenom uprostřed sis nechala malé modré oko. A to možná jenom díky tomu, že se tam volilo jen ve třech obvodech.

Oranžová smršť. Vítězný doutník. Smazání občanských demokratů z politické mapy naší malé zemičky. Stoly v Lidovém domě se prohýbají naložené dobrůtkami a pochoutkami a nad nimi se se svými pupky kolébají sociálnědemokratičtí funkcionáři se sexy mozkem, kteří jsou přes kvádro a kravatu omotaní nevzhlednými oranžovými hadry. Samolibě se usmívají, protože se jim podařilo něco, o čem se normálnímu člověku snad ani nemohlo zdát. V médiích nešetří ostrými výrazy směrem k poraženým, melou páté přes deváté o občanskodemokratické sebereflexi a pokoře.

Inu, kdo by se netěšil na teplé křesílko v Senátu nebo na post hejtmana Středočeského kraje. Některým by možná neškodilo, i když měli na medicíně jedničku ze zkoušky z psychiatrie, aby si prolistovali kapitolu o tom, co je to paranoia. A zejména jaké má symptomy.

Ale co, ti, co měli jedničku z psychiatrie se o nás jistě dobře postarají, abychom my pravicoví poražení voliči, kteří jsou tak politicky stupidní, že nevolili sociální demokracii, nezblbli. Manželky mužů se sexy mozky už můžou klidně spát a nemusí se trápit tím, co bídy je všude kolem nás, protože tito silní muži se o nás přeci postarají. A sociálnědemokratické gaskoňské basetky pobíhající po volebním štábu vítězů letošních krajských a senátních voleb ostatně taky můžou klidně spát. Oranžoví muži se sexy mozky se jistě postarají i o ně.

Modrý pták pelichá a tiše chcípe ve své kleci. Tak jen doufejme, že se najde dost těch, kteří mu nasypou kvalitní zob, aby zase začal lítat.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladana Petržilková | čtvrtek 30.10.2008 9:35 | karma článku: 39,77 | přečteno: 2881x
  • Další články autora

Vladana Petržilková

Ta naše ústava česká!

1.8.2013 v 9:12 | Karma: 11,44

Vladana Petržilková

Chcete si koupit motorku?

31.7.2013 v 8:28 | Karma: 21,68

Vladana Petržilková

Vikingové

30.7.2013 v 8:46 | Karma: 15,52

Vladana Petržilková

Ach ti Windsorové!

29.7.2013 v 8:35 | Karma: 11,66