Diskuse

Démoni

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

škopková

18. 2. 2009 15:35
tak,

měli jsme basseta. Nevychovaného, vládl celé rodině,každý z nás měl alespoň jednou prokousnutou ruku.Mohli jsme si za to ale sami.Pak jsem se osmamostatnila a měla jsem bulíka.Nejzlatější pes, dělal canisterapii, bohužel umřel na zánět ledvin v 5ti letech.Teď mám stafbulíka a nemůžu si ho vynáchvalit.Má 5 zkoušek poslušnosti, miluje obrany, miluje lidi a nesnáší uřvané čokly a jejich nesnášenlivé paničky...Není problém ve psu,ale v majiteli.

0 0
možnosti
S

ssarecka

17. 5. 2008 21:21
argo

vlastně ani nevím co jsem mám napsat. přesvědčovát ty co neznají je zbytečné. ten kdo piti a stafíky bude chtít milovat je milovat prostě bude ,stejně tak jako kdo je bude chtít nenávidět.

jen chci říct že jsem vlastnila jezevčíka a byl to zmetek jak má být. s ovčákem to bylo lepší ,ale byl to pes který jen čekal na povely a nebyl schopen se sám rozhodnout. teprve až s naším atafordem argem sem pozanala co je to přátelství mezi psem a člověkem. měla jsem dost příležitostí poznat jeho lásku a oddanost ,když za jeho kůži na krku se náš mladší syn učil chodit ,když ten stafší měl střevní chřipku a argo se 5 dní od něj nehnul z postele. když na nás vyběhl býk  a já nevěděla kam utéct. s ročním synem v kočáru a s tříletým v závěsu. byl to nejhorší zážitek v mém životě. argo nezaváhal ani na vteřinu. zachránil nám možná i život a já mu za to děkuju.

jentak mimochodem minulý týden toho mladšího syna pokousal labrador.............a o tom se nepíše

0 0
možnosti
A

argentina01

25. 11. 2008 18:36
Re: argo

KONEČNĚ NĚJAKÁ ROZUMNÁ ŘEČ:) URČITĚ S VÁMI SOUHLASÍM;-) I KDYŽ NEMÁM PŘÍMO AMSTAFA,NEBO PITBULLA(VLASTNÍM ARGENTINSKOU DOGU) ZNÁM SPOUSTU LIDÍ CO TYHLE PEJSKY MÁ A NIKDY JSEM OD NICH NESLYŠELA, ŽE BY TEN JEJICH MILÁČEK NĚKOHO NAPADL... U MĚ JE TO PŘESNĚ TAK.. JE OD MALA ZVYKLÝ NA PSY I KOČKY  A S LIDMI TAKY NEMÁ PROBLÉMY, SPÍŠ JE RÁD, ŽE SE OBČAS NAJDE NĚKDO, KDO SE HO NEBOJÍ A POHLADÍ ;-)..  VĚTŠINA LIDÍ MÁ ALE SPÍŠ RESPEKT, NEBO SLIŠÍM, JAK MAMINKA ŘÍKÁ DÍTĚTI AT NECHODÍ K TOMU HNUSNYMU PSOVI.. TO MĚ DOST MRZÍ...:-/

0 0
možnosti

carlos tronco

14. 1. 2008 9:47
carlos.tronco@gmail.com

seriez vous la vladana que j'ai connu il y a 12 ans à liberec?

ps si ce n'est pas le cas, mille excuses

0 0
možnosti

V.Malá

14. 1. 2008 15:12
Re: carlos.tronco@gmail.com

Bonjour Carlos, c´est vraiment moi:-) Mais je n´ai pas déja 17 ans mais au mois de mars 29 ans ;-D Comment vous avez trouvé cette page? Vous allez bien - votre famille, votre femme et les enfants aussi? Il y a deux ans, je me suis mariée, donc je m´appelle maintenant Malá. Si vous voulez, écrivez quelques lignes, mon adresse eléctronique est pet@telegram.cz

0 0
možnosti

Sara

13. 1. 2008 7:09
taky KARMAQ

označení plemen jako "bojových" je nesmysl!

0 0
možnosti

Sara

13. 1. 2008 7:10
Re: taky KARMAQ

Sorry, KARMA :-)!

0 0
možnosti

Hucul

11. 1. 2008 19:22
Karma!

Kdyz se mijime s pejskem, reknu "Krusty, hele, pejsek!" a podle vyrazu toho pejska a jeho panicka pak dodam bud "Bez se na nej podivat." nebo "Ten si s tebou nebude hrat, pojd ke mne." Krusty nikdy nikoho nenapadl a i bez voditka poslechne natolik spolehlive, ze ac ma treba panickou hruzu z rachejtli, mohl se mnou na Silvestra jit behat. Sice mu nozicky trochu utikaly, kdyz to nekde bouchlo, ale poslechl na slovo a nechal se uklidnit, ze "To je dobry".

Jsem presvedcena, ze kazdy ne uplne neinteligentni pes jde takhle vychovat, vzdyt oni maji IQ vyssi nez trilete dite! S trochou pece a duslednosti muzete mit misto tupeho drezirovaneho otroka veseleho kamarada.

Za kazdy utok psa na cloveka muze clovek. Zvirata totiz od prirody nejsou zla a specielne psi nevidi v cloveku obet pro lovecky pud, protoze nikdy jejich obeti nebyl. Vinnen je vzdy bud majitel, napadeny, anebo rodic napadeneho.

0 0
možnosti

Martin Jirousek

11. 1. 2008 2:02
Můřu souhlasit

S článkem jako celkem. Ovšem stisk čelistí pitbulla nebo jezevčíka se srovnávat nedá. Ti psi mají v čelistech neuvěřitelnou sílu, proto jsou ta zranění tak vážná.

0 0
možnosti

NaďaD

10. 1. 2008 21:48
máme Leonbergera Elu

a přesně to co píšete jsem udělala. Ela se venčí na vodítku a vyběhat jí nechám mimo sídliště. Potkáváme mrňousy, jejichž majitelky šílí, ledva nás zahlédnou. Jejich malí dělají bengál, tak jak to mají zakódováno, potud nejde nic namítat, ale když nás otravoval malý pes a majitelce to bylo jedno, že to obtěžuje,   tak jsem Elu pustila. Baba se dost lekla, protože nevěděla, že Ela ač velká je ještě malá a hravá.  Od této chvíle pokud jí potkáme, tak si psa zavolá. Jo a Ely největší kámoš je mrňous (musím se zeptat co je to za rasu) se kterým si spolu vyhrajou jak blázni.;-D

0 0
možnosti

V. Malá

10. 1. 2008 22:04
Re: máme Leonbergera Elu

Největším kamarádem našeho staforda kluka byl pitbul kluk. Dávali si co proto a jednou z jejich nejoblíbenějších her bylo, že se jeden druhému pověsili za pysk a přetahovali se. Byla jsem vyděšená a moje představy byly takové, že pysky našeho psa ponesu domů v pytlíku. Ani náhodou. Nikdy netekla krev a oba psi spali večer jak zabití, protože byly vyblbnutí. Škoda jen, že náš psí kamarád umřel poměrně mladý na těžké onemocnění trávicího traktu.

0 0
možnosti

nepolitik

10. 1. 2008 21:27
Plně souhlasím s Vaším názorem

S pitbuly nemám zkušenost, ale s dobrmany ano a každý z nich byl dobrák. Na druhé straně jsem znal sousedova jezevčíka, který pokousal kdekoho když se dostal z oploceného prostoru. Podobně velmi dobrácké plemeno je malamut a přesto jsem poznal jednoho majitele, který z něho vychoval nebezpečného psa. Opravdu vše záleží na majiteli a jak svého psa dokáže vychovat. Pokud toho pána v Potštějně vlastní pes takto zřídil, nebylo to samo sebou. Ten pes musel asi hodně trpět. Děkuji za článek.

0 0
možnosti

vagabund

10. 1. 2008 21:20
Proč chovat tato plemena?

Čím větší množství psů tzv.bojových plemen ,tím více pokousaných lidí s těžkými následky.To že agresi psa vůči člověku nezavinil pes ale jeho majitel je částečně pravda ale zdraví nebo život už to nikomu nevrátí.

0 0
možnosti

V. Malá

10. 1. 2008 21:45
Re: Proč chovat tato plemena?

Je mi to líto, ale Váš názor přesně ukazuje, jak moc úspěšná tahle stupidní mediální kampaň je. Spíš jste měl napsat ne "proč chovat tato plemena" ale "jak zabránit tomu, aby se tato plemena nedostávala do rukou ignorantů, omezenců a lidí, kteří se psem neumějí zacházet".

0 0
možnosti
PVH

pan Velká hlava

10. 1. 2008 20:48
Radar bude

moje osobní zkušenost je ta, že čím větší ubožák, socka a kretén, tím větší pes(Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti

angel of death

11. 1. 2008 17:28
Re: Radar bude

a proto ty máš asi slona ;-O

0 0
možnosti