Co má společného sex s vánočním úklidem?

Ne, opravdu čtete dobře a já jsem dneska nepožila žádnou omamnou ani psychotropní látku. Jenom jsem zahájila předvánoční úklid a tak jsem si u něj přemýšlela. Co má společného sex s vánočním úklidem? A v čem spočívají rozdíly mezi sexem a vánočním úklidem?

Tak nejdřív ty rozdíly. Tak předně předvánoční úklid se neudělá sám a manžel ho po vás nepožaduje po deseti letech manželství 3-5x týdně. Při předvánočním úklidu nezažijete mnohonásobný orgasmus. Ba co, nezažijete žádný orgasmus. Muži jsou předvánočním úklidem zpravidla fascinováni. Dokázali by se na něj dívat hodiny a hodiny, ale neláká je sáhnout si. Ve vašem případě je to naopak. Dívat by se dokázal, chvilku, ale pak už by si asi chtěl sáhnout, nemyslíte? Když hovoříte o předvánočním úklidu, muž je zjevně zaneprázdněn, přemýšlí, uvažuje, kombinuje či se snaží zaujmout stanovisko rodiny ohledně světové finanční krize. Když hovoříte o sexu, muž je uvolněný, práci má dokončenou, problémy ve firmě vyřešené a může se tedy věnovat jenom vám. Někteří muži mají pocit, že předvánočním úklidem rušíte domácí klid. Neustále někde pobíháte, něco přenášíte a něčím chrastíte. Řekl vám někdy partner při sexu nebo po sexu, že neustále pobíháte a chrastíte? Sex vás zpravidla baví, ale vánoční úklid...??? Při vánočním úklidu nepřemýšlíte o své celulitidě, pěti kilech navrch nebo o tom, že jste si zapomněla vzít antikoncepční pilulku nebo došla zásoba kondomů.

A co má vánoční úklid se sexem společného? Ve vztahu k předvánočnímu úklidu i sexu může žena říct, že je unavená nebo ji bolí hlava. Předvánoční úklid i sex lze zpestřit různými pomůckami, jen je potřeba u toho uvažovat. Vibrátorem sporák neumyjete, venušinými kuličkami zanesený odpad nevyčistíte a s hadrem nebo houbičkou na nádobí vlézt do postele taky není nejlepší nápad.

U vánočního úklidu i sexu se zpotíte. U sexu, pokud ho děláte pořádně, u vánočního úklidu pokud ho jednodušše děláte. U obojího můžete získat dobrou kondici. Při dobře vykonaném sexu posilujete řadu svalových skupin vašeho těla. Při jednodušše vykonaném vánočním úklidu taktéž posilujete a namáháte řadu svalových skupin. Společným jmenovatelem tedy je to, že záda vás mohou bolet po obou aktivitách.

Sex i vánoční úklid vás mohou unavit. Rozdílem zde je to, že únava po sexu je většinou příjemná. Při sexu i vánočním úklidu existuje řada rušivých elementů. Od tchyně poletující po bytě s nezaplacenou složenkou, přes děti motající se po bytě a tahající za sebou gumového kačera na šňůrce, po manžela, který se ve chvíli, kdy vycídíte sporák, rozhodne, že půjde obalit a osmažit řízky nebo si chce k večeři dát ham-and-eggs. Tedy, při sexu se manžel (partner, přítel, milenec) většinou nemotá a neplete (nechcete-li si zrovna užít solo akci).

Po dobře vykonaném vánočním úklidu a po úspěšně realizovaném sexu máte zpravidla dobrý pocit. Do jaké míry dobrý, záleží na řadě dalších okolností.

Oboje můžete udělat blbě. Stejně tak, jako se vám nemusí podařit dokonale vyleštit okna nebo vytepovat koberec a vaše matka (tchyně) si toho pochopitelně všimne a okomentuje to, nemusí se podařit ani sex. Díky bohu jen, že ten tchyně a matka okomentovat nemohou. Leckdy to ale může zvládnout navrčený partner.

Jedna akce nevydrží rok. Tak jako předvánoční úklid nevydrží rok a po několika měsících mu říkáme velikonoční úklid nebo předprázdninový úklid, ani jedna sexuální akce nevydrží rok. A lze úspěšně pochybovat o tom, že by se zdravý, aktivní chlap spokojil se sexem na Vánoce, Velikonoce a o prázdninách.

Uklízet se musíte naučit. Milovat se taky. Recept – zkušenosti, zkušenosti, praxe, praxe. Ale kdo má pořád uklízet? A kdo má pořád.............???

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladana Petržilková | pátek 28.11.2008 8:53 | karma článku: 25,77 | přečteno: 2935x
  • Další články autora

Vladana Petržilková

Ta naše ústava česká!

1.8.2013 v 9:12 | Karma: 11,44

Vladana Petržilková

Chcete si koupit motorku?

31.7.2013 v 8:28 | Karma: 21,68

Vladana Petržilková

Vikingové

30.7.2013 v 8:46 | Karma: 15,52

Vladana Petržilková

Ach ti Windsorové!

29.7.2013 v 8:35 | Karma: 11,66