Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ivana

7. 1. 2008 15:02
Pani Vladanko,

ze se vubec snazite takove "slecne" odpovidat... Ta vam za to nestoji..

0 0
možnosti
JO

Vladana Malá

7. 1. 2008 15:43
Re: Pani Vladanko,

Protože mě to paní Ivano bohužel rozčiluje, že se někdo dokáže snížit k tomu, aby pod blogem s podobnou tématikou vůbec s něčím podobným vyrukoval. Ale pravdu máte, že bych se na to asi opravdu měla vykašlat:-)

0 0
možnosti
NB

dr. Freud

6. 1. 2008 21:30
dik za otevreni problematiky

Bohuzel to musim potvrdit. Pracuju jako lekar a psychoterapeut na klinice psychosomaticke mediciny a obtizne detstvi je castou pricinou psychickych problemu. Tyrani, sexualni zneuzivani, dysfunkcni rodiny - to vse ty deti poznamena a ony si to pak nesou cely zivot, v lepsim pripade se z toho vyvinou neurozy, uzkostne stavy, poruchy sebehodnoceni, deprese a psychosomaticka onemocneni, v horsim pripade poruchy osobnosti (border-line atd). Lecba je pak slozita a dlouhodoba. Problem je ze traumata z detstvi se predavaji i pres generace - postizeny rodic to trauma podprahove preda i svym detem, popripade nezvlada vychovu atd. A co jsem obcas zazil na soudnim lekarstvi za pripady tyrani deti vlastnimi rodici, z toho by clovek zvracel.

0 0
možnosti

Milena H

6. 1. 2008 18:42
dobrý blog, KARMA

vše má svoji příčinu, souhlasím.

0 0
možnosti
JO

Vladana Malá

6. 1. 2008 17:24
Paní Konečná

za prvé nejsem slečna, ale vdaná paní, aby bylo jasno. Za druhé vaše reakce jsou zcela neadekvátní. Je vidět, že pořádně nečtete. Kdybyste četla a kdybyste vy věděla, co je to vůbec "přemýšlet", pak by vám došlo, že je jasné, že Honzík z toho nemá nic, ale pokud se třeba také lidé jako vy začnou chovat jinak, nebudou muset umírat a trpět další děti. Že Honzík z toho nemá nic, je jasné, kdybyste přemýšlela, možná by vám to došlo. Honzík je totiž bohužel už mrtvý.....................

0 0
možnosti

L.Konečná

6. 1. 2008 17:52
Re: Paní Konečná

Paní Malá, já jsem naštěstí slečna, aby bylo jasno.  Pokud Vy jste vdaná paní, jak píšete a jmenujete se Malá, potom Vás do budoucnosti upřímně lituji .  Ale teď k Honzíkovi.  Jelikož  Vy  jen žvanítev a to už potřetí a já jsem se nedozvěděla, co z toho bude mít Honzík, zkusím Vám, paní Malá, pomoci otázkou.

Pomůžete otci zavražděného Honzíka např. prostřednictvím České manažerské společnosti a.s.  Pro tuto společnost by jistě pomoc Honzíkovu otci nebyl žádný problém a od Vás vdaná paní Malá by to byl morální a šlechetný čin.   

0 0
možnosti

L.Konečná

6. 1. 2008 10:20
Slečna se nám předvádí.

Slečno pěkně jste se vyžvanila a co z toho má Honzík ?

0 0
možnosti
JO

Vladana Malá

6. 1. 2008 14:10
Re: Slečna se nám předvádí.

Měla byste se stydět napsat pod článek s takovou problematikou něco tak intelektuálně impotentního. Je vidět, že raději napíšete urážku, než byste vůbec přemýšlela o tom, o čem blog je a na co naráží.

0 0
možnosti
B

bobesek

6. 1. 2008 8:11
není to nic nového

mám skoro 60 let a od mých 11 let jsem byla zneužívána svým vlastním otcem. Nikdy jsem to nebyla schopná někomu říct.

Přesto jsem vystudovala VŠ, mám dvě děti , relativně spokojené manželství, ale jsem v částečném ID kvůli silným depresím.

Mám jednu noční můru, zatím žijí oba moji rodiče. Nedovedu si představit, že zůstane jenom otec a já se o něj budu muset starat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4620x

Seznam rubrik