Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Novák

24. 1. 2008 9:33
Strategická odvětví bez kontroly státu

Toho dosáhlo pol.vedení státu,prodat co se dá i vodárnu, odpadky, teplo, plyn, PHM, v budoucnu i elektřinu, to je v příkrém rozporu s Bezpečnostními zájmy ČR. Tak se na naši bezpečnost kašlalo a kašle. Jak si dovedeme další vývoj představit??? To je již totální likvidace státu a národa 10mil otroků během 18 let. Toho bylo dosaženo!

0 0
možnosti

vládík

23. 1. 2008 21:52
Připomeňte mě, prosím

Kdo ten ekologický závazek v přístupové smlouvě odsouhlasil? A když už odsouhlasil, jakými finančními předpoklady ho podmínil?

0 0
možnosti

Glock

23. 1. 2008 19:07
Hmmm, to je ale jen část pravdy

EU se "cukala" také kvůli "veřejné podpoře", kdy jsou z evropských peněz dotovány projekty, které v konečném důsledku využijí soukromé podnikatelské subjekty, tedy jde o porušení zásady rovného přístupu (nad pravidla "de minimis"). Ministerstva to takto "pytlíkují" léta, problém není v ministrovi a náměstcích. Problém je v tom, že podle tabulek nelze zaplatit člověka, který tomu opravdu rozumí. Potom nastupují "takyodborníci", kteří na to potřebují 3x tolik času. Problém je v systému, jeho pomalosti a nepružnosti. Řešením jsou agentury typu Czechinvestu. Už se sice rýsují, ale moc pomalu.

0 0
možnosti

Glock

23. 1. 2008 19:09
Re: Hmmm, to je ale jen část pravdy

P.S. Všimněte si, že problémy měly jen obce, které pustily vodné a stočné ze svých rukou soukromým firmám. Tam, kde vodárny zůstaly v rukou obcí, tam žádný problém nebyl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik