Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

ikaika

12. 2. 2008 19:35
Konec doby hájení Petržílku

Je to vážně velmi-ale velmi tučné písmo co se nám tu snažíte vnutitRv

0 0
možnosti

Stará kára

12. 2. 2008 18:30
Jestli to dobře chápu

rozčilujete se nad tím, že podnikatelé, obchodující s ekologií (nic proti jejich kšeftu) budou mít menší podíl na námi placených daních, než byste si přál. No, děkuji vám.

0 0
možnosti

Stará kára

12. 2. 2008 18:26
Určitě jste se spletl.

Určitě jste chtěl napsat, že psát o blamáži při prezidenské volbě, musel byste jmenovat ČSSD. Nebo alespoň Haška (toho podvečerního šaška) s jeho mimořádně chybně jdoucími hodinkami. Tak špatně nám hodninky nešly ani před padesáti lety, kdy jsme se museli spokojit s hodinkami po dědovi.

0 0
možnosti

kolemjdoucí

12. 2. 2008 17:08
omylem jsem dal karmu

Přitom jsem se jenom chtěl informovat, zdali jste stínový puberťák, vytahující si troko, nebo jenom trouba. To druhé je nejspíš pravda.

Takže za tu karmu se omlouvám, za tím troubou si stojím.

0 0
možnosti

ondra

12. 2. 2008 16:26
spisovatel

Vy jste byl poradcem premiéra ? A nepsal jste mu náhodou povolební projev? Ani bych se nedivili. Ekonomika je jen jedna a jak se socialističtí inženýři podepsali za 40let na této zemi je dodnes patrné....

0 0
možnosti

Jirka

12. 2. 2008 16:22
Příteli

podle karmy a čtenosti by jste se měl živit něčím jiným, než politikou a ekonomikou, zkuste třeba stáž na Kubě tam by Vás jistě pochopili trochu lépe .....

0 0
možnosti

Honza

12. 2. 2008 16:19
soc bolsevicka chatra

Hochu.... Nastesti "sibalove" jako ty uz nejsou u kormidla a da-li Buch a bolsani nedostanou pres 20% procent, tak ani nebudes... Chapu, ze se ti to spatne zajida nemit penize a bejt socka, ale proste si zvykni, ze prachy se vydelavaji praci a ne jenom politikarenim, demogogii a vydiranim tak, jak to ukazuje denodenne tvoje strana. Volba prezidenta vse ukazala natvrdo: urazky, zastrasovani, mafianske praktiky, tedy CSSD!:-©

0 0
možnosti

slidil

12. 2. 2008 15:30
chamrad

Politolog Bohumil Doležal, kterého jistě není možno považovat za příznivce socdem, před časem napsal:

"Mezi skalními přívrženci ODS na internetu je hojně zastoupena mimořádně odporná chamraď. Není to asi moc lidí, ale jsou to zbabělí darebáci s protektorátně - stalinistickou mentalitou a dělají velký kravál; ODS a její čelní představitelé dnešní i bývalí včetně pana prezidenta, si sami můžou za to, že takovou verbež přitahují: chovali se v minulosti tak, že si získali její důvěru."

0 0
možnosti

Keny

12. 2. 2008 15:28
Ježiš, to jsou bláboly...

Děkuji Bohu, že nechodím na Vaše přednášky z finančního a správního práva a ekonomiky, pane Petržílku (přednášíte tam vůbec? Nějak Vás neznám...). Asi bych tam usnul nudou nebo odcházel znechucený tak, jako po přečtení Vašeho příspěvku.

Jednu zkušenost si odnáším. Vaše příspěvky snad už radši otvírat nebudu - pro oboustranné potěšení... :-©

0 0
možnosti
VH-VM

Velká hlava - více multikulturní

12. 2. 2008 15:27
Radar "odborníky" sleduje a směje se přes celej talíř

to si zase vyblil kraviny, to z té "školy" musejí odcházet "experti", firmy se o ně určitě perou. Učitelskej, nepiš všechno v programu Sračkomet 1.01 a skus použít vlastní hlavu (pokud vám to Jyrka dovolil). V tvém případě ale před použitím zatřepat.;-D:-©(Y)(Y)

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik