Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

ant.

18. 6. 2008 21:56
...tak mám dojem, že máte trochu zpoždění...

...to, co jste napsal, naprosto perfektně sedí na  - naštěstí krátké - působení dRatha na ministerstvu zdravotnictví - a to bod po bodu...jen tam ještě chybí dRathova "nezištná" spolupráce s firmou ZENTIVA -  a ceny léků 2x vyšší, než na Slovensku - ale to může být i NÁHODA...;-D...ale asi ne...!!!

0 0
možnosti
N

nepolitik

18. 6. 2008 15:17
Příteli Petržílku,

Vaše bláboly ukazují, že, jak říkával můj otec, z mladého hlupáka se nemůže stát nic jiného, než starý blbec. Já k tomu dodávám, že až se k tomu ještě přidá přítel Alzheimer, tak si s Vámi rodina opravdu, ale opravdu užije.

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

18. 6. 2008 13:54
Dobrá, a co s tím uděláte vy?

Představte si Petžílku, že když jsem vyměňoval okna ve svém bytě, rozbil jsem památeční broušenou mísu po babičce. Byla to docela solidní škoda finanční (dala by se dobře prodat v případě finanční nouze) i psychycká (mám rád věci zachované po svých předcích). V duchu Vašeho článku by bylo nejideálnější nechat si okna stará rozklížená profukující... okna. Já jsem však přesto rád, že mám nová. Mísu holt oželím.

Nejsem volič ODS proto, že bych byl do ní zamilovaný, anobrž proto, že mi nabízí "výměnu starých oken za nová lepší". I za cenu, že se při tom něco "rozbije". Vaše strana mi nabízí to, že se sice nic nerozbije, ale všechno budeme mít staré a stále stárnoucí, tím pádem stále méně funkční. Proboha všichni pisálkové blogů z Altneráku. Nabídněte mi PROGRAM, jak uzdravit zdravotnictví, školství, ekonomiku... Věřte, že pokud to bude proveditelný program, budu o volbách první v řadě u urny s volebním lístkem ČSSD.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

18. 6. 2008 14:43
Re: Dobrá, a co s tím uděláte vy?

Tohle beru. A k výzvě se připojuji. To byste pane Petržílku udělat bezbochyby měl. A tady na stránkách vašeho blogu. jasně a bez vykrucování.

0 0
možnosti
PD

Petr1234

18. 6. 2008 13:31
nechápu

četl jste někdy po sobě ty vaše články?

vždyť to by člověk z toho blil.

0 0
možnosti
DN

denk niet

18. 6. 2008 19:01
Re: nechápu

Obávám se, že pan Petržílek ani nebude skutečným autorem (tak jako v případě blogů pana Paroubka, paní Bobošíkové a dalších). Nějak si neumím představit, kde by tihle jmenovaní brali při svých aktivitách a vytížení ještě čas na blog.

Spíš bych se přikláněl k názoru, který jsem nedávno v jakési diskusi zahlédl - a sice, že autory jsou spíš lidé z týmu těchto politiků. Třeba se mýlím. Rozhodně by mě ale nepřekvapilo, kdyby se ukázalo, že to tak je ;-)

0 0
možnosti
JM

limlejn

18. 6. 2008 13:14
Pane Špáto gratuluji :-)

Zato Váš příspěvek je pln ducha, pro Vás platí dvojnásob: "Mlčeti zlato", k autorovi se nebudu vyjadřovat, škoda slov.....

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

18. 6. 2008 11:42
Bezva "diskuse"

Diskutující mají bezva přístup. Asi proto, že jim silácká politika dělá vcelku dobře. Asi proto, že článek je výstižný a bohužel plně pravdivý. Zřejmě proto s ním žádný z diskutujících ve skutečnosti ani nepolemizuje. Je prostě pro ně životně důležité, kdo to říká a zjevně je nezajímá, co říká. Říká se tomu primitivní reakce.

0 0
možnosti
DN

denk niet

18. 6. 2008 12:54
Re: Bezva "diskuse"

Tak jste nám to, primitivům, nandal... Ale pro vaši informaci - diskutovat se dá s někým, kdo

1) je diskusi přístupný

2) kdo na to má (v hlavě)

3) kdo není zaslepený politikou svého "vůdce" a dokáže produkovat vlastní myšlenky.  A v neposlední řadě (nicméně asi nejdůležitější bod) je úsudek, jestli snaha o diskusi není ztrátou času.

Čili - alespoň za sebe - bych to shrnul takto: Nediskutuji, ale jen jsem vyjádřil svůj názor na pana Petržílka a jeho článek. Od něj se reakce nedočkám a na vaši nejsem zvědavý. Čili o diskusi nemůže být řeč... :-P

0 0
možnosti
RK

Tholdrin

18. 6. 2008 11:16
co dodat

Inu, snadno se po "vládě za oponou" která se tu děla předchozích osm let kritizuje současná vláda. Zatímco dnes se demonstruje kritizuje a halasí o každé změně za "vás" jsme neslyšeli ani šust (krom korupčních skandálů samozřejmě) - čím to bude? Protože jste nic nedělali.

Ono, když se kácí les, tak lítají třísky. Holt když se rozhodne člověk něco udělat ty ruce si u toho zašpiní. A nikdo není neomylný. Je lepší něco udělat a pak v tom opravit chyby než nedělat nic. To máte jako s domem, když ho budete opravovat občas nějakou tu tašku rozbijete, musíte nějakou tu zeď oškrábat. Ale když ho necháte být jak byl... tak spadne.

0 0
možnosti
DN

denk niet

18. 6. 2008 11:08
Aniž bych chtěl být vulgární

musím vám říct, pane Petržílku - vy jste obyčejný vůl... Ale ještě že tak. I lidí, jako jste vy, je potřeba - stejně jako těch skutečných, čtyřnohých volů v zemědělství. Alespoň z vašich reakcí je poznat, že reformu zdravotnictví, na kterou vy jste se nezmohli (s výjimkou prázdných slov), dělá ministr Julínek správně! Jasně, že přitom dochází k chybám. Ale když budete vyklízet z chléva hnůj, nahromaděný za 8 let, neubráníte se tomu, aby vám občas kousek lejna neupadl na špičku boty.

Stejně tak, jak je to teď s napravováním škod, které napáchaly předchozí vlády ČSSD a jejichž následky teď s velkým křikem vydávají lidovci za výsledky reformních opatření ODS.

Být vámi, pane Petržílku, radši zalezu někam do kouta, než se skutečně a definitivně znemožníte (Y)

0 0
možnosti
MK

wopi

18. 6. 2008 11:17
Re: Aniž bych chtěl být vulgární

to se naučili od komoušů, že nejjednodušší je nadělat bezbřehej čurbes a pak se ještě vozit po tom, kdo to po nich uklízí

0 0
možnosti
PP

pefben

18. 6. 2008 11:02
Stranická propaganda

Politická agitace na blog nepatří - měla by být odstraněna.

Pro autora: zatím je pro mne strana plná Paroubků a DrRáthů absolutně nevolitelná. Pro většinu lidí jen zbytečně zaplevelujete web (přesvědčení sockomouši vás zvolí i bez toho a ti ostatní se naopak utvrdí v tom, že nemají).

0 0
možnosti
DN

denk niet

18. 6. 2008 11:10
Re: Stranická propaganda

R^

0 0
možnosti
LM

xluke

18. 6. 2008 10:33
Jen jsem se chtel zeptat

kdy CSSD vytahne tu reformu zdravotnictvi, co mel ministr Rath v supliku jeste nez ho udelali ministrem? CSSD je odbornik pouze na nic nedelani a kritiku. Lepsi Julinek se vsemi jeho chybami nes banda pstrosu v oranzovejch trickach.

0 0
možnosti
PP

pefben

18. 6. 2008 11:03
Re: Jen jsem se chtel zeptat

Ale vždyť "nicnedělání" je i programem voličů ČSSD! Takže oni jen naplňují předvolební sliby, dané voličským lemplům!

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik