Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

tolan

24. 6. 2009 18:40
Autore, článek pouze vyjadřuje Vaši politickou orientaci

Ovšem ten obsah, to Vám připravoval Dimun osobně ??

Vy chcete vystoupit ze stínu a stát se ministrem? Dobré snad pouze jako vtip, i když Vaši šéfové jsou na tom podobně. Ale pozor, sexy mozek může být pouze jeden, tak ať nenarazíte.

0 0
možnosti
K

K-D

24. 6. 2009 13:32
Kontrola, přerozdělování, stagnace

Je nutné donutit lidi k "dobrovolnému" zastavení zvyšování životní úrovně. V podstatě komunistická teorie s hodně oprýskaným zeleným nátěrem. IPCC navrhuje i sdílení zdrojů družstevním spoluvlastnictvím. Autor tady pouze papouškuje tvrzení ekologistů, která jsou v rozporu s vědeckými fakty.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

24. 6. 2009 13:07
karma

Pěkný článek. Bohužel tady na tomto blogu moc velká karma nebude, tady ti zblblíci karmují jen články bez obsahu, které jen nadávají na Paroubka nebo Rátha.

0 0
možnosti
C

crom

25. 6. 2009 9:28
Re: karma

A mohl byste prosím nám hlupákům, co nám to nedochází, vysvětlit co je na tom článku pěkného a proč zaslouží karmu?

0 0
možnosti
V

Viktor-Č

24. 6. 2009 12:46
Kde se to vzalo?

Ježišmarjá, tohleto je stínový ministr ! To musej mít v Lidovém domě vskutku krutou nouzi. Ale na druhou stranu - aspoň otevřeně přiznává že dává přednost podpoře ekologistických kšeftařů před zájmy českých občanů. Také užitečná informace.

0 0
možnosti
PK

kraken

24. 6. 2009 12:38
kecy v kleci

kde je globalni oteplovani, kdyz letos je teplota vyrazne nizsi... polarni cepicka na S polu narusta...

Pardon, ja zapomnel - ted to jsou klimaticke zmeny....

Hlavne kdyz je kseft s (ve skutecnosti protiekologickymi a zaroven protilidskymi) biopalivy a podobne zlociny

0 0
možnosti
MP

admiral666

24. 6. 2009 11:22
smesne

Jestli zvitezil udrzitelny rozvoj, pak to znamena, ze evropa nemusi tezit ani dovazet fosilni paliva, je to tak? No jestli on nahodou nezvitezil jen v tlachani eurosocialistu. O cem se ti zvanilove vlastne usnesli? O "malych domu" pro firmy vyrabejici vetrniky? O preprodeji emisnich povolenek?

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

24. 6. 2009 10:58
"Vítězství"

To, že zvítězil trvale udržitelný rozvoj v Evropě neznamená vůbec nic. Jak kulturní změny způsobené imigrací, tak ekonomické ukazatele naznačují, že Evropu lze těžko označit jako oblast mířící k dlouhodobé stabilitě. Zlepšení životního prostředí souvisí s útlumem těžkého průmyslu (to samé ale v podstatě stalo v 16. a 17. století). Globálně jsme ale v situaci, kdy prakticky všechny země kolem expandují bez ohledu na ekologii, bohatě svým znečistěním vyrovnají evropskou čistotu (hovoří se často o outsourcingu špinavých technologií do Asie). Vítězství udržitelného rozvoje je asi takové vítězství, jako radovat se z toho, že v plicích nám mizí infekce, zatímco zbytek organismu je na tom hůř a hůř :-/ 

0 0
možnosti
C

crom

24. 6. 2009 11:39
Re: "Vítězství"

Z upřímných snah o ochranu přírody už se hlavně dávno stal hlavně výnosný byznys. Tomu se pak velmi hodí marketingové výkřiky o ohrožení přežití lidstva-i autor s tím operuje, holt bez uměle vyvolané pozornosti veřejnosti by nebylo tolik peněz, ze kterých pohodlně spousta zájmových skupin.

Skutečně účelné ekologické politice pak tyto skupiny a lidé jako Cohn-Bendit neskutečně škodí. Bez těhle ekonomických a mediálních pijavic by možná zbyl prostor na řešení skutečných problémů, takhle si jenom dělá Evropa  na svojem písečku ekonomicky náročné bábovičky, které jí stejně sousedovic dítě rozšlápne:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik