Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomáš Fiala

1. 11. 2007 16:05
Stížnosti čtenářů

pane Petržílku směřují nejen k nesrozumitelnosti Vašich článků, ale i k jejich délce (pletete si blog s referátem na vědeckém fóru) a v neposlední řadě k jejich naprosto hrůznému ideologickému obsahu. Vaše snahy o "zinženýrování" něčeho tak přirozeného, jako je ekonomika a mezilidské vztahy jsou buď úsměvné nebo na odstřel.

Jeden příklad za všechny. Vy se snažíte zekologizovat lidskou společnost. A naprosto mimo snahy Vaše a Vám podobných "inženýrů lidských životů" se prodávají stále ekologičtější auta, elektrospotřebiče, stroje...

Prostě Vámi nenáviděná volná ruka trhu způsobila, že je neustále větší a větší potávka po ekologickém zboží. A život každého jednotlivce se stává pro životní prostředí čím dál méně zátěžový. A tak tomu bude do té doby, dokud svět neovládnou Al Goreové a podobní ekofašisti jejichž podoba s Kim Čong Ilem vůbec není náhodná.

0 0
možnosti

G-lock

1. 11. 2007 10:58
Klid

Co se hned "čílíte"? No tak je neudržitelný, NO A CO? Náš právní řád v tomto případě umožňuje zákon novelizovat nebo rovnou zrušit. Naděláte tady povyku jak malé dítě, jenže tady nejste v PS. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik