Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Glock každopádně bez -e

6. 10. 2008 12:51
Hah

Zaorálkovi roste nebezpečná konkurence ... ke smůle tohoto národa. Pokud by dnes vládla vláda sestavená ČSSD, tak by jednala na 99 % stejně jako dnešní vláda postavená ODS. Mezinárodní závazky se nedají jen tak hodit za hlavu ... pacta sunt servanda.

P.S. Ten latinský citát můžete opakovat do "zblbnutí" na příštím grémiu ČSSD. Podle mediálních "aranžmá" naší opozice mám dojem, že v ČSSD je nejvíce právních bezmozků (KSČM tvoří zcela jasně vlastní kategorii "idiotů") a jednoduchá poučka možná některé dovede k trochu hlubšímu zamyšlení nad "pitomostí" stranických veřejných prohlášení.

0 0
možnosti

MiroTR

6. 10. 2008 12:07
Vážený,

naši lidé tam pomáhají místním obyvatelům a vojáci jsou tam pro jejich ochranu, ne pro boj s teroristy.

0 0
možnosti

Dr No

6. 10. 2008 11:03
Autor zcela flagrantně prokázal

že má plnou kvalifikaci na stínového ministra za ČSSD a další politické funkce. Jestli má v hlavě stejný guláš, jako tady vyblil ve svém článku, tak ho jistě v řadách ČSSD čeká (mezi ostatními blbci) slibná kariéra.

0 0
možnosti

antizelenka

6. 10. 2008 10:44
jakmile nepíše "odborník" na ekologii

dlouhosáhlá "ekologická" pojednání plná cizích slov a odborných výrazů( aby bylo těžší se tím prokousat)

a přejde do normální češtiny, je to tragédie o jednom dějství

větší snůšku demagogie a nesmyslů by jeden hledal dlouho

asi mělo být naznačeno, že posílat do Afganistánu dalších 200 našich vojáků nemá cenu, ale z toho plácání pátého přes deváté to opravdu moc poznat nešlo a chtělo to hodně fantazie;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik