Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

ozdoba

5. 9. 2008 9:10
ach jo, Petržílku...

že vy jste si vzal zase ty druhé prášky..??? Rv;-(

0 0
možnosti
K

K-D

4. 9. 2008 20:41
Vážený pane stínový ministře,

každý Váš článek je perla. Protože však nemáte čas číst tuto diskuzi, natož jako slušný člověk odpovídat, dovolil jsem si pro Vás připravit seriál článků, kde Vám stručně objasním některé pojmy z přírody. První je http://kareldrabek.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=46765 .Příjemné počtení a pokoukání.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

5. 9. 2008 9:19
Re: Vážený pane stínový ministře,

;-DR^

0 0
možnosti
K

K-D

4. 9. 2008 20:36
Vážený pane stínový ministře,

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

4. 9. 2008 17:45
Koukám, že nakonec

budou mít mnohé příspěvky o ČSSD pravdu. Pokud tento Váš názor reprezentuje oficiální názor ČSSD, tak potěš pánbůh. Zase někdo bude chtít poroučet větru dešti a bude to chtít zcela jistě i profinancovat z peněz daňových poplatníků a to na základě principu předběžné opatrnosti. Čili neví se, ale pro jistotu budeme jako něco dělat. Jestli má Klaus v něčem pravdu, tak ji má v tomhle punktu. Pro pana Binka - toť můj názor.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

4. 9. 2008 15:43
Vy jste neuveritelbej!

"...udělal Bush konečně to, oč ho celý racionálně uvažující svět prosil" >> JAKY racionalni svet? Al Gore? Bambulove, so jsou na zelenem byznysu zavisli? Vite co je "racionalita"? Treba rozhodovani na zaklade faktu, ne na zaklade umele vyvolane hysterie a nepodlozenych domnenek. V tomhle smeru je racionalni spis onen senilni jesita.

-

"Přitom Mezivládní panel pro klimatickou změnu (IPPC), který obdržel spolu s Al Gorem Nobelovu cenu, volá dokonce po 80% snížení." >> od zavery prace panelu dala cast ucastniku ruce pryc, protoze sami videli, jak je zavadejici. O Gorovi nema smysl se ani zminovat.

-

CSD opravdu nema lidi...

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

4. 9. 2008 15:25
Státníci vs média

Shrnutí pro méně otrlé: státníci (zejména američtí) jsou nemyslící hovada a média mají ve všem pravdu (zejména WSJ). A média informují pouze Vědci z IPPC

0 0
možnosti
W

Wolf778

4. 9. 2008 15:18
Bože, Ty to vidíš...

Takže pokud ČSSD bude sestavovat příští vládu, pak TOHLE se stane ministrem životního prostředí?! Na to mohu říct jediné:

 

Nééééééééééééééé!!! ;-(

 

V tomto kontextu vážně nechápu, jak jsem kdy mohl mít k Bursíkovi vůbec nějaké výhrady.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik