Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

buxus

3. 12. 2007 12:37
Tohle by mu neměla zakázat iDnes ...

... nýbrž jeho vlastní partaj. Je to nejhorší propagace, jakou si je možné představit. Otravné, zdlouhavé, bez vtipu a nápadu. Autor se měl narodit o třicet let dříve a mohl psát dokumenty stranických sjezdů KSČ.

0 0
možnosti

Glock

3. 12. 2007 12:59
Re: Tohle by mu neměla zakázat iDnes ...

pošleta majla pí Strakové (možno odeslat z jejího blogu zde) s upozorněním na tento článek, nic jiného nemá smysl.

0 0
možnosti
A

antizelenka

3. 12. 2007 11:20
zase plácá páté přes deváté

a dnes mne nejvíc pobavil -"prastaré české hiku"   normálně se tomu říká i přísloví  ???;-D;-D

jinak zase snůška keců a propagandy ČSSSSD

na druhou stranu,ať pokračuje - třeba některý z jejich voličů prohlédne a řekne si - a to už ne;-D !

0 0
možnosti
MK

sarumánek

3. 12. 2007 11:03
Dokázal to někdo přečíst celé?!

...obávám se, že 99% čtenářů dokáže strávit bez újmy jen první odstavec, číst dál může jen opravdový masochista. V každém případě by mne zajímalo, jestli pan autor dokáže rozeznat rozdíl mezi tím, když někdo vykouří denně jednu cigaretu a někdo jiný denně přes 10 KRABIČEK cigaret (i když je to možné jen teoreticky). A kdo s větší pravděpodobností dostane rakovinu plic? Dostane tedy případně naše planeta jakousi rakovinu ovzduší z naší české produkce škodlivých plynů nebo z více než stonásobné produkce Číny? Tedy země, která na všechny kjótské protokoly a ekologická omezení narozdíl od nás rádoby uvědomělých vzorňáků zvysoka kašle?

0 0
možnosti

No...katastrofa

3. 12. 2007 10:14
A dodatek:

Fouká TADY 5% času, 95% času svíčky?12-14% účinnost fotovoltaiky, nesvítí= svíčky?Kolik olověných baterií k fotovoltaice, ekologu?JSTE SCHOPEN SÁM CELOU DOMÁCNOST MÍT NA OBNOVITELNÉ ZDROJE A BEZ DOTACÍ A NADHOCENÝCH CEN VÝKUPU ?  Máte stejný plat, jako většina Vámi ničených spoluobyvatelů? Má vůbec cenu se s Vámi bavit ? (Y)

0 0
možnosti

No...katastrofa

3. 12. 2007 10:10
Ukázka nedostatku informací a vzdělání

Víte, že i ekologovéuznávají, že  slunce sem na zemi dodává 10 000 krát víc energie, než lidstvo spotřebuje a přitom zároveň prohlašují, že člověk se svým jediným dílečkem má ZÁSADNÍ vliv na podnebí, to bych pochopil, matematika a fyzika jim nejde.Úsporné žárovky nesvítí jako normální a navíc obsahují selen a těžké kovy, že u nás se 65% času topí, nebo přitápí a tak úsporky nedotopí jako žárovky, ale víc se protopí jiným svinstvem, že nechápou čistou atomovou energetiku a její nynější odpad a budoucí palivo, to všechno chápu. Vážně ale nechápu, že když něčemu nerozumí, že se do toho s..řou ? 8-o;-O(Y)

0 0
možnosti

Glock

3. 12. 2007 10:06
Zase agitka?

Pane autore, jste nemožný. Přečtěte si prosím kodex blogera. Pro Vás je tento blog místem pro soukromé věci, nikoliv pro stranickou agitku. Každá třetí věta obsahuje zkratky jako ODS, ČSSD.

A nemyslím, že kodex povoluje psaní kapitálek v nadpisu.

Minulý týden Vám stáhli 2 články za stejné věci a jak vidno, nepoučil jste  se. Buď to děláte nevědomky a nebo schválně. Ani jedno není pro Vaši osobu právě "košer".

0 0
možnosti

Johan

3. 12. 2007 9:52
Petržílku,

Vy jste musel studovat propagandu u Goeblse.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik