Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GKB-

Glock každopádně bez -e

1. 4. 2008 15:19
Nepoctivost se nevyplácí?

V EU? Jejda Vy jste ale naiva. Vyplácí ... a hodně vyplácí. Italové by díky zkreslování výsledků nikdy neměli Euro, protože nesplňovali kritéria, Němci a Francouzi opakovaně porušovali závazné limity (rozpočtový schoodek), Italové žádali v roce 97 EU o dotace na 1,2 ml. ha potravinářské pšenice (satelitem bylo zjištěno, že skutečná plocha je sotva poloviční), ...

Vy jeden hlupáčku, EU není kounistická společnost !!

0 0
možnosti
KM

Kamil Mudra

2. 4. 2008 14:38
Re: Nepoctivost se nevyplácí?

Z vašeho příspěvku vyplývá že nepoctivost se nevyplácí jen v komunistické společnosti. Tak to abychom ten komunismus zavedli, že?

0 0
možnosti
F

flavy

1. 4. 2008 14:37
Obchod s povolenkami na emise CO2 je podvod

Evropa jako jediná přijala tento nesmysl a přitom se podílí jen 15% na celkových emisích CO2 obyvatel planety. ČR jen 0,5 %. Snižování tohoto podílu nijak nepřispěje ke snížení skleníkového efektu, ke snížení míry globálního oteplování. Důležitý je právě pohled globální, celoplanetární.

Zelení zavedli nové veličiny, charakteristiky, které po technické stránce nemají žádnou vypovídací hodnotu, jako jsou: množství CO2 na jednotku HDP nebo na jednoho obyvatele atd. HDP každý stát sestavuje jinak, počet obyvatel se mění, státy migrují svůj těžký průmysl atd. Tyto hodnoty nevypovídají nic o podílu státu na celkovém množství emisí. Největšími znečišťovateli by mohli být Islanďané – je jich nejméně a mají tam dost zimu (hodně topí).

0 0
možnosti
F

flavy

1. 4. 2008 14:37
Obchod s povolenkami na emise CO2 je podvod. II

Tyto hodnoty nevypovídají nic o spotřebě energie obyvatel států ani o podílu obnovitelných zdrojů. U nás je podíl obnovitelných zdrojů cca 4% - prostě tu nemáme ani energetický potenciál vody z velehor a toků, ani sluníčko, ani pravidelné pasáty. To ale snad neznamená, že se nesmím mít stejně dobře jako Švédové, či Rakušané jež mají 50% podíl energie v obnovitelných zdrojích a navíc jsou 2x většími spotřebiteli energie na obyvatele.

Němci jsou v energetické krizi a prý budou (převzato z jiné diskuze) otvírat nové hnědouhelné elektrárny. Paradox paní Merkelové.

Souhlasím, že bychom soud v tomto obchodním sporu prohráli, protože v tomto obchodně není nic racionálního.

0 0
možnosti
PV

petrs51

1. 4. 2008 13:17
Největším producentem

CO2 jsou sopky tak by jste je měli zabetonovat a byl by pokoj.

0 0
možnosti
JN

vecernicek

1. 4. 2008 13:02
Stoprocentní souhlas s textem

pokud někdo s obsahem nesouhlasí,zajímaly by mě argumenty - Ne poukaz na překlep anebo jen fakt, že nesouhlasí.

0 0
možnosti
ZK

SID09

1. 4. 2008 12:42
Pane Petržílek

Pane Petržílek, na fotografii vypadáte celkem sympaticky. Nicméně bych Vám poradil - bavte se už konečně něčím jiným, než psaním.

0 0
možnosti
JV

klv

1. 4. 2008 12:22
Sleníkové ?

sleníkové ?

chraň nás Bůh před takovými stínovými ministry

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik