Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

9. 9. 2008 21:16
DOTAZ (ovšem vím, že se s odpovědí zásadně nenamáháte)

Co si představujete pod pojmem strana - satelit? Já určitě ne stranu, která v koalici podporuje všechny koaliční smlouvou stanovené priority. Stranu, která ví, že koalice je kompromis.  Za satelitní stranu nepovažuji takovou stranu, která (ač mándáty malá) ovlivnila vládní prohlášení tak, že nejméně 25 % bodů v něm uvedených je jejich programem.

Za satelitní strany lze považovat takové strany, v nichž nějaký křivopřísežník a obrovský darebák se o kompromis nesnaží a tyto strany převálcuje dohovory s úplně jinou stranou.

A satelitním politikem (podle mého názoru) je poskůček, který tomuto naprosto nemorálnímu darebákovi prdelkuje.

0 0
možnosti
A

antizelenka

9. 9. 2008 17:01
proč ČSSD zelená? Chce jen voliče zelených

Vážený pane předsedo,(Bursík) 

dovolte mi, abych Vám upřímně poblahopřál k Vašemu zvolení předsedou Strany zelených na víkendovém sjezdu Vaší strany. 

 Naše strany spojuje odpovědnost za prosazování trvale udržitelného ekonomického rozvoje v České republice i ve světě i boj za lidská práva ve světě; naše pohledy jsou společné též v některých otázkách ekologické politiky, které jsme v minulosti a věřím i v budoucnosti osvědčili. Strana zelených je stranou mladou a intenzívně prožívá svou adaptaci na život . Oba víme, že tento proces jistě není ukončen, ale to je svým způsobem hnacím motorem života každé strany.Rád bych při této příležitosti připomněl, že přes mnohé rozpory jsme v minulosti byli schopni velmi racionálního postupu při volbě prezidenta a chtěl bych na závěr potvrdit, že Strana zelených ve své mnohotvárnosti a pluralitě je a bude vždy naším politickým partnerem, bez ohledu na to, zda je stranou vládní či opoziční.   S přátelským pozdravem Paroubek

 

0 0
možnosti
A

antizelenka

9. 9. 2008 17:01
Re: proč ČSSD zelená? Chce jen voliče zelených

Jiří Paroubek, předseda ČSSD

Takhle "upřímně" gratuluje Paroubek Bursíkovi, pod tímto článkem to hezky vyniká;-D:-P

0 0
možnosti
AJ

aljav

9. 9. 2008 16:22
jo a ještě jedna poznámka !

jak mohla ČSSD udělat více jak ODS, když nic nedělala ? To je mě záhadou !

0 0
možnosti
AJ

aljav

9. 9. 2008 16:21
greenpeace ?

to jsou ti bývalí ekologové co se transformovali na ekoteroristy kecající do politiky ?  FUJ !

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik